Biltema på vej med nyt varehus ved Holstebromotorvejen

21. december 2021

Planl��gning

Efter et langt tilløb og grundigt forarbejde har Biltema nu fundet den helt rigtige byggegrund til et nyt varehus i Holstebro. I dag gav borgmester og adm. direktør hinanden håndslag på grundsalget.

En 'julegave' til detailhandlens vækst og handelsbyen udvikling i det nordlige Holstebro. Det er hvad man kan kalde aftalen mellem Holstebro Kommune og den nye grundejer, virksomheden Biltema Danmark A/S.

Borgmester H.C. Østerby og Biltemas administrerende direktør, Jacob Borring Møller, gav hinanden håndslag på den nye købsaftale for en byggegrund i Måbjerg Centerpark her til formiddag.

Det betyder at det nu er sikkert og vist, at Biltema rykker ind i Holstebro med et nyt varehus.

Biltema er især kendt for reservedele og specialværktøj til biler, men har også et meget stort varesortiment for hele familien med alt lige fra computerudstyr og køkkenting til belysning og cykler.

Stor synlighed lige ved motorvejen

Grunden er del af området Måbjerg Centerpark, et erhvervsareal til detailhandel som ligger ud til krydset ved Hjermvej og Holstebromotorvejen.

Med 19.000 produkter har varehuset naturligvis brug for meget plads. Firmaet har derfor haft præcise krav til placering og adgangsforhold til deres butik. Med omkring 6.600 m2 bliver varehuset med tilhørende café et af Danmarks største Biltema-varehuse.

Adressen bliver Måbjerg Centerpark 2 med ind- og udkørsel fra enten Nørgårdsvej eller vejen Måbjerg Centerpark. Varehuset kommer til at ligge på en hjørnegrund med stor synlighed fra motorvejen, hvor der dagligt kører over 10.000 biler.

Erhvervsvenligt samarbejde

- Kommunen har gjort meget for at komme os i møde og holde kontakten hele vejen. Vi har oplevet en god dialog og en løsningsorienteret tilgang, for eksempel omkring vores krav til bæredygtig varmeforsyning og energiforbrug, som er afgørende for at varehuset bliver et miljørigtigt byggeri. Det har i hele processen været en meget god oplevelse at samarbejde med Holstebro Kommune, siger Jacob Borring Møller.

Det glæder borgmester H.C. Østerby, der ikke er i tvivl om, at Biltema kommer til at spille en positiv rolle for områdets vækst og udvikling:

- Måbjerg Centerpark vil sammen med Bilka-området få endnu større tiltrækningskraft på oplandet til Holstebro. Vi har lagt os i selen for at imødekomme ønskerne fra Biltema, og vi er altid klar til at gå i dialog med virksomheder, som vil bygge eller flytte til Holstebro Kommune. Samarbejdet med Biltema er et godt eksempel på imødekommende dialog og myndighedsbehandling, lyder det fra borgmester H.C. Østerby.

  • Biltema har 13 butikker i Danmark
  • Biltema Holstebro forventer at beskæftige omkring 40 medarbejdere
  • Salget blev endeligt godkendt af Økonomiudvalget for en uge siden.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X