Midlertidig sti til stationen for fodgængere og cyklister

25. november 2022

Byudvikling Veje Transport

Der er etableret en ny, midlertidig sti mellem gågaden og Holstebro Station, så fodgængere og cyklister kan komme sikkert frem og tilbage, når Stationsvej fra mandag bliver helt lukket for trafik.

Den nye sti går langs jernbaneskinnerne mellem Struervej og Holstebro Station.

Det går planmæssigt med den store ombygning af Stationsvej i Holstebro. 

Der er nu etableret en ny, midlertidig sti mellem gågaden og Holstebro Station, så fodgængere og cyklister kan komme sikkert frem og tilbage, mens ombygningen står på. Den nye sti går langs jernbaneskinnerne mellem Struervej og stationen.

I takt med at ombygningen skrider frem, er der nemlig behov for mere plads til gravearbejdet på Stationsvej. Derfor bliver Stationsvej – som planlagt – helt lukket for trafik fra mandag 28. november. 

Det betyder også, at de bilister, der indtil nu har fundet vej gennem vejarbejdet på Stationsvej, nu må finde andre veje. Busser vil også fra i løbet af næste uge blive ledt via en ny, midlertidig vej til busterminalen

Samtidig bliver indkørslen til Café Perlen og den lille parkeringsplads ændret, så det kun er muligt at komme frem og tilbage via Skivevej. 

Ombygningen af Stationsvej betyder, at strækningen mellem rundkørslen ved Nørreport og stationen vil være spærret for trafik frem til november 2023.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X