Ny aftale om samarbejdet med pædagoger i folkeskolerne

20. april 2022

B��rn Unge

BUPL MidtVestjylland og Holstebro Kommune har indgået en samarbejdsaftale, som sikrer en fortsat høj pædagogisk faglighed og kvalitet. Aftalen træder i kraft 1. august 2022.

Billedtekst: Peter Fogde Mikkelsen (tv.) og Ivan Holck Jensen (th.) skrev den nye aftale under i dag.

Det pædagogiske arbejde på kommunens folkeskoler og fritidstilbud har stor betydning for børnenes udvikling, dannelse og fremtid. Derfor er det vigtigt, at pædagogernes kompetencer og arbejdsmiljø er i top.

Med den nye aftale sikrer BUPL MidtVestjylland og kommunen gode rammer for samarbejdet mellem skoleledelsen, pædagogerne og de tillidsvalgte. Rammer, som understøtter pædagogernes arbejdsmiljø og faglighed i det daglige arbejde på skoler og fritidstilbud.

- Vi har allerede et samarbejde, som er båret af dialog og åbenhed. Med aftalen fortsætter og styrker vi det gode samarbejde. Vi er især opmærksomme på, at der lokalt på skolerne og fritidstilbuddene er en god kontakt og proces om kerneopgaverne, så de løses bedst muligt i dagligdagen, siger skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen.

Han peger på, at dialogen om arbejdet og planlægningen gælder både lærere og pædagoger. Derfor skal den nye aftale ses i sammenhæng med læreraftalen, som kommunen indgik med Vestjysk Lærerforening i januar.

Formand for BUPL MidtVestjylland, Ivan Holck Jensen, understreger også betydningen af samarbejdet og aftalen:

- Vi er glade for aftalen, da den for os er en anerkendelse fra Holstebro Kommune, at pædagogerne er en vigtig og væsentlig del af kommunens skolevæsen, både i undervisningen og i fritidstilbuddene. Vi ser frem til i samarbejde at implementere aftalen i det kommende skoleår, lyder det fra pædagogernes formand.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X