Ny daginstitution på Nørre Boulevard

11. januar 2022

B��rn Familie

Den 2. maj 2022 slår en ny integreret daginstitution dørene op på Nørre Boulevard i Holstebro Kommune. Forældre kan allerede nu skrive deres børn op.

Billedtekst: Sådan kommer den nye daginstitution til at se ud fra sydsiden. Illustration fra Pluskontoret Arkitekter A/S, der står for både arkitektur og totalrådgivning.

Daginstitutionen har plads til i alt 148 børn – tre vuggestuegrupper med 16 børn og fire børnehavegrupper med 25 børn.

Institutionen ligger ved siden af Nørre Boulevard Skolen, og kommunen forventer, at der bliver et tæt samspil med skolen, som også giver gode overgange fra børnehave til førskole og 0. klasse.

Mindre enheder i et stort hus

Da stedet er en stor institution, bliver der tre mindre selvstændige enheder med egne, særskilte indgange. Alle er forbundet på tværs af en 'gade', der binder huset sammen med de centrale fællesområder, personaledelen og institutionens hovedindgang.

Set udefra fremstår byggeriet med parkeringsareal og ankomstplads foran fem gavle, der skærmer for trafikstøj. Bagved er et roligt, sydvendt uderum med legeplads og grønne omgivelser, hvor børnene nemt kan 'tage på udflugt i egen have'.

Institutionens vision

Visionen for den nye institution er at være et sted, der bevæger børn. Børn, der går i den nye institution på Nørre Boulevard, vil i dagligdagen derfor blive mødt af pædagogisk personale, der har fokus på at bevæge og udvikle børnene både motorisk, socialt, sprogligt og følelsesmæssigt. Institutionen har dog et særligt fokus på børns motoriske udvikling og på at danne rammen om en hverdag, hvor der er fokus på at skabe bevægelsesglæde hos børn.

Skriv dit barn op

Du kan allerede nu skrive dit barn op til den nye institution. Det gør du via Digital Pladsanvisning eller Borger.dk. Her kan du også se dit barns placering på venteliste, ændre pasningsønsker eller udmelde det. Du kan henvende dig i Borgerservice, hvis du har brug for hjælp. Skriv dit barn op via holstebro.dk.
Der vil være løbende opstart af nye børn i maj.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X