Ny skoleleder for Vemb Skole og Børnehus

24. marts 2023

B��rn Unge

Jeanett Timmermann er ansat som ny skoleleder for Vemb Skole og Børnehus fra 1. maj. Hun bor i forvejen i Holstebro Kommune, hvor hun også tidligere har været lærer.

Jeanett Timmermann er ny skoleleder i Vemb.

43-årige Jeanett Timmermann begynder 1. maj som skoleleder for Vemb Skole og Børnehus.

Den nye skoleleder kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Overlund Skole i Viborg, hvorfra hun blandt andet har erfaring med faglig ledelse af lærere og pædagoger. Hun har tidligere arbejdet som lærer på Nørrelandsskolen og senere Sønderlandsskolen i Holstebro i en årrække. 

Jeanett Timmermann er uddannet lærer fra Nørre Nissum Seminarium & HF, og så er hun i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på en diplomuddannelse i ledelse. 

- Jeanett har en stærk baggrund i forhold til at lede en organisation med både skole og daginstitution. Hun er en meget kommunikerende og visionær leder, som er god til at skabe tillidsfulde relationer. Derfor glæder jeg mig også over, at Jeanett nu vender tilbage til Holstebro Kommune, siger skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen.

Der var ti ansøgere til stillingen.

Bor i Sevel, går på jagt og løber maraton

Vemb Skole og Børnehus er en landsbyordning vest for Holstebro. Her er skole med 120 elever fra 0.-7. klasse, SFO med 57 børn og børnehave med 61 børn. 

Som ny skoleleder kommer Jeanett Timmermann til at stå i spidsen for 34 ansatte. Hun glæder sig til samarbejdet med både medarbejdere, forældre og lokalsamfund.

- Det betyder meget for mig at være med til at fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem trygge pædagogiske læringsmiljøer, hvor alle børn oplever sig som en værdifuld del af et fællesskab. Gennem et tæt samarbejde med lokalsamfundet skal vi fortsat være med til at styrke børn og unges alsidige og sociale udvikling, så de møder verden med nysgerrighed, gå-på-mod og tro på egne evner, siger hun.

Jeanett Timmermann bor i Sevel med sin familie. Her bruger hun naturen til blandt andet jagt og hundetræning, og så løber hun i øvrigt også gerne både halv- og helmaraton.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X