Overflødighedshorn af arrangementer i foråret på Biblioteket

18. januar 2022

Kultur

Den 21. januar udkommer det nye sæsonprogram fra Holstebro, Vinderup og Ulfborg Bibliotek, og det skal fejres. Der er ganske enkelt arrangementer for enhver smag!

Der er fuld gas på læsning denne sæson. Biblioteket inviterer til læseklubber for både børn og unge og afholder readathons for unge og voksne. Der er forfattermøder med en række forfattere, som hver især byder på spændende temaer fra kvindehistorie og sci-fi til kunst, kreative arbejdsprocesser og inspiration til at rejse sig igen efter sygdom og dødsfald. 

Der bliver også nok at opleve for familiens yngste medlemmer. Der er humoristiske og usædvanlige musikalske forestillinger for hele familien, arrangementer for de dyreinteresserede og sågar en magisk oplevelse at finde i sæsonprogrammet. For ikke at glemme kreative workshops med alt lige fra skrot til drageæg og cupcakes.

Der er filmvisninger og foredrag. Hør f.eks. om lastbiler, få førstehjælp til søvn eller inspiration til at skabe et meningsfuldt liv på trods af stress og sygdom. 

Den musikalske palet i forårets sæsonprogram spænder også bredt og byder på blandt andet opera, klassisk og russisk samt en hyldest til en af de store rockklassikere. 

”Flere af arrangementerne laver vi på baggrund af forslag og ønsker fra vores brugere. Vi er rigtig glade for at kunne efterkomme nogle af de ønsker, f.eks. arrangementer, der foregår efter lukketid,” lyder det fra arrangementskoordinator Mette Holmegaard.

Biblioteket fejrer udgivelsen med pynt og quizzer for både børn og voksne fredag den 21. januar fra kl. 10.00, hvor billetsalget også åbner både online og på biblioteket. Sæsonprogrammet findes både online og i trykt udgave.

Find sæsonprogrammet og hent billetter på www.holstebrobibliotek.dk 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X