Påskeaktiviteter med krybdyr, drageæg og film for børn

15. marts 2023

B��rn Kultur

Gå på opdagelse efter drageæg, oplev børnefilm eller kom helt tæt på et krybdyr, når Holstebro Biblioteker laver påskeaktiviteter for børn

Herieth Hokeray viser farvestrålende drageæg frem, som skal bruges til påskeaktivitet på børnebiblioteket i Holstebro.

På børnebiblioteket i Holstebro går den vilde jagt efter drageæg. Her skal nysgerrige børn lede efter farvestrålende æg, som er gemt rundt omkring på børnebiblioteket.

- Det er en påsketradition for mange familier at lave æggejagt, hvor chokoladeæg gemmes ude i haven eller inde i huset. På Holstebro Bibliotek skal der ledes efter drageæg og alle børn, som deltager i æggejagten får et fint badge med hjem, fortæller arrangementskoordinator Mette Holmegaard

Lodne edderkopper og film for børn

På Ulfborg Bibliotek får vi besøg af fascinerende krybdyr fra Reptilhuset Event i Vildbjerg. En alletiders mulighed for at komme helt tæt på en edderkop, føle på en slange og få mere viden om krybdyrenes forunderlige verden.

Traditionen tro er der sjove, tankevækkende og gratis filmoplevelser for børn, når vi skaber magisk biografmørke på Ulfborg Bibliotek og i bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek.

Bøger, påske og nye traditioner

For de kreative har vi hobbybøger med gækkebrev-klip, påskepynt og æggedekoration. Hvis du mangler opskrifter på stegte sild, skidenæg i sennepssovs eller lammekølle, så find inspiration til påskefrokosten i bibliotekets mange kogebøger og madmagasiner.

Biblioteket har desuden været i gang med den helt store forårsrengøring og byder derfor også på stort bogsalg i påskeferien.

Kom forbi dit lokale bibliotek - eller få mere information om aktiviteter og åbningstider i påsken her

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X