SOSU-elever vandt regionsmesterskaberne i SKILLS

14. januar 2022

Uddannelse Sundhed ��ldre

Louisa Jensen vandt i går regionsmesterskabet i SOSU Skills for Region Midtjylland sammen med sin makker, Signe Gundlach. De skal nu repræsentere regionen ved DM i SKILLS om tre måneder.

Billedtekst: Louisa Jensen (tv.) er ansat i Holstebro Kommune, og Signe Gundlach er ansat i Ringkøbing-Skjern Kommune. (Fotokredit: SOSU Østjylland)

Louisa går på den nye SOSU-skole i Holstebro og er ansat som social- og sundhedsassistentelev i Holstebro Kommune.

Ved regionsmesterskabet dystede de to elever mod to hold fra SOSU Østjylland, to hold fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og et andet hold fra deres egen skole, Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland.

Konkurrencen for de i alt 12 elever gik ud på at yde omsorg og pleje for de to "borgere" Niels og Inga, der blev spillet af to skuespillere i et live rollespil, som forsøger at afspejle hverdagen på et plejecenter.

En sejr ved regionsmesterskabet udløser en plads ved DM i SOSU Skills, som afholdes 28.-30. april 2022 i Høng, Kalundborg, hvor det bedste hold fra hver region dyster om danmarksmesterskabet. 

De to vindere kunne med sejren fortsætte stimen af flotte Skills-præstationer på den lokale SOSU-skole. Fra 2017 til 2020 er det blevet til to danmarksmesterskaber og to andenpladser ved DM til elever fra Holstebro og Herning.

  • Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland har afdelinger i Herning og Holstebro.
  • Skolen udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelser indenfor social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område. 
  • Læs mere om skolen på sosumv.dk
  • Læs mere om DM i SKILLS

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X