Spærret fra tirsdag: Nu begynder stor ombygning af Stationsvej

27. oktober 2022

Byudvikling Veje Transport

Holstebro Kommune og Vestforsyning skal i gang med at ombygge Stationsvej i Holstebro. Derfor vil vejen det kommende år være spærret fra stationen frem til den lille rundkørsel ved Nørreport.

Kort over spærringen af Stationsvej i Holstebro.

Tirsdag 1. november går Holstebro Kommune og Vestforsyning i gang med at ombygge Stationsvej i Holstebro. Vestforsyning skal renovere kloak og andre ledninger, mens Holstebro Kommune skal etablere cykelsti og fortov i begge sider af vejen samt have lagt ny belægning og asfalt.

Vejarbejdet betyder, at strækningen mellem rundkørslen ved Nørreport og stationen vil være spærret for trafik fra 1. november og cirka et år frem. Der vil blive etableret en midlertidig vej direkte ind til busterminalen for busserne - men de vil ikke nødvendigvis holde de samme steder som normalt.

Når ombygningen er færdig, vil der være lavet om på tilslutningen fra Skivevej til Stationsvej, så det kun vil være muligt at køre fra Stationsvej ud ad Skivevej. Skivevej bliver ændret til en blind vej uden udkørsel til Stationsvej.

Ombygningen i området kommer desværre til at strække sig over en længere periode. Når etapen på Stationsvej er klaret, er det nemlig planen at tage fat på arbejdet med at ombygge den lille rundkørsel ved Nørreport til et signalanlæg.

Holstebro Kommune beklager på forhånd de gener, som ombygningen vil medføre.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X