Sportsskole i sommerferien for børn og unge med handicap

9. maj 2022

Børn Unge Sport Bevægelse Fritid

VGF89, HH90 og Athletikklubben “Holstebro” afholder i uge 27 for første gang sportsskole for børn og unge med handicap i samarbejde med Parasport Danmark.

Trænere og ledere fra de 3 arrangerende klubber: Holstebro Håndbold, Vestjysk Gymnastikforening og Athletikklubben Holstebro Fra venstre: Signe Kobberøe, Hanne Danielsen, Mikael Lykke, Tove Meklenborg, Bent Vincents og Anni Brodde

Sportsskolen i Holstebro finder sted i uge 27, mandag den 4. juli til torsdag den 7. juli, alle dage fra 9.00-15.00. Om formiddagen kan deltagerne vælge mellem håndbold, gymnastik og atletik (FrameRunning), og om eftermiddagen er der fællesaktiviteter for alle. 

- Vi glæder os til at give de her børn og unge en sjov uge i sommerferien med en masse gode oplevelser i fællesskab med andre. Selvom de har nogle udfordringer, så skal de også have muligheden for at lave noget sjovt i deres sommerferie, fortæller Mikael Aaes Lykke, sportsskoleleder i Holstebro.  

Tilmeldingen til sportsskolen er åben, og deltagerne kan tilmelde sig online via Parasport Danmarks hjemmeside frem til 15. maj 2022.  

Parasport Danmarks sportsskoler 

Parasport Danmarks sportsskoler er idræt i dagtimerne fire dage i sommerferien for børn og unge med handicap. 

- Vi er glade for, at det igen i år bliver muligt at afholde sportsskoler. Foreningerne og de frivillige på sportsskolerne gør en kæmpe indsats for at give børn og unge med handicap noget at se frem til i deres sommerferie, fortæller Stine Sloth Jensen, sportsskolekoordinator hos Parasport Danmark.  

Sportsskolerne arrangeres af Parasport Danmarks medlemsforeninger og er for børn og unge 6-17 år med handicap (f.eks. fysisk handicap, udviklingshandicap, synshandicap, ADHD eller autisme). Det koster 650 kr. at deltage på sportsskolen i Holstebro inkl. forplejning og en sportsskolepakke. Sportsskolerne er kendetegnet ved stor rummelighed, hvor der er plads til alle. 

Yderligere information: 

Læs mere om sportsskolerne på Parasport Danmarks hjemmeside

Kontaktperson for sportsskolen i Holstebro: Mikael Aaes Lykke, Sportsskoleleder, tlf.: 31 72 20 82, mikaellykke@live.dk

Kontaktperson for sportsskolerne hos Parasport Danmark: Stine Sloth Jensen, sportsskolekoordinator, tlf.: 61 18 57 03, ssj@parasport.dk

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X