Stor interesse for kunstmesse i Holstebro

20. september 2022

Kultur

Holstebro Ny Kunstforening invitere til kunstmesse med 58 kunstere, hvor blandt andet Dansk Talentakademi deltager med en arbejdende stand.

Stemningsbillede fra udstillingen i 2021

Holstebro er en kulturby, - en kulturby med egen kunstmesse. Det er Holstebro Ny Kunstforening af 2020, der i samarbejde med Holstebro Y’s Men’s Club har inviteret kunstnere til at udstille og sælge kunst på kunstmessen i Plexus i Idom den 1. og 2. oktober.

- Det er oplagt at lave en kunstmesse ved Holstebro, fordi byen i forvejen er et stærkt brand som kulturby. Det brand vil vi med kunstmessen gerne være med til at forstærke, siger kunstforeningens formand Flemming Nyholm.

Interessen fra kunstnerne har været stor, og samtlige stande på messen var udsolgt allerede inden sommerferien. I alt deltager 58 kunstnere på messen.

- Det er glædeligt, at mange kunstnere gerne ville ud og møde publikum, og vi er glade for, at det gik så hurtigt med at få fuldt hus, siger Henning Vesterbæk, der er kunstforeningens kontaktperson til kunstnerne.

Kunstnerne, der er fra hele landet, kommer med flere forskellige former for kunst, både maleri, granit, keramik, messing, træ og smykker.

Kunstnerne betaler for at være med på messen og publikum betaler entre. Et eventuelt overskud går til Folkekirkens Nødhjælp og Holstebro Y’s Men's Clubs sociale arbejde for børn og unge.

På hjemmesiden www.nutidskunst.dk fortæller kunstforeningen mere om messen og præsenterer alle kunstnerne med eksempler på den kunst, som publikum kan møde.

Dansk Talentakademi deltager med elever fra Kunst og Design med en arbejdende stand, ligesom Musikskolens MGK har musiske indslag ved åbningen lørdag kl. 10.30.

Formand for Holstebro kommunes Kultur- og Fritidsudvalg Lene Dybdal holder den officielle åbningstale.

Instagram: #nutidskunst
Facebook: nutidskunst-kunst i kulturens by

Yderligere oplysninger hos undertegnede.

Flemming Nyholm, formand for Holstebro Ny Kunstforening af 2020
Tlf. 2280 9175
Mail: edith.flemming.nyholm@gmail.com

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X