• Print
  • Forstør tekst

Ny leder i Ulfborg Børnehus

30. august 2021

1. november starter Susanne Christensen fra Ulfborg som ny daginstitutionsleder i Ulfborg Børnehus.

Billedtekst: Om to måneder bliver Susanne Christensen leder af Ulfborg Børnehus, der har 12 ansatte og 65 børn.

Susanne Christensen er uddannet pædagog og har de sidste 12 år været daglig leder af et stort børnehus i Odense.

- Vi har valgt Susanne som ny leder af børnehuset ud fra et kvalificeret ansøgerfelt. Valget faldt på Susanne, fordi vi med hende både får en erfaren leder og et menneske med gode værdier, som matcher vores arbejde med børn og unge i Holstebro Kommune rigtig godt, siger Marianne Rahbek, der er familie- og dagtilbudschef.

Mange års erfaring inden for dagtilbudsområdet

Udover de mange års erfaring som leder af et børnehus har Susanne Christensen startet og ledet et opholdssted sammen med sin mand, men har i en længere årrække fokuseret sit arbejde inden for dagtilbudsområdet.

- Jeg har arbejdet inden for dagtilbudsområdet i mange år og ser nu frem til at arbejde i en mindre institution, hvor jeg forventer at jeg kan arbejde lidt mere i dybden med mine nye ledelsesopgaver, forklarer Susanne Christensen om motivationen for at søge stillingen i Ulfborg Børnehus.

Susanne Christensen vil arbejde for, at Ulfborg Børnehus skal skabe lige muligheder for alle, og derfor vil hun gøre alt for, at børn, forældre og medarbejdere skal føle sig set, hørt og involveret.

Kender allerede børnehuset

- Jeg kender Ulfborg Børnehus som bedsteforælder, og den varme og imødekommenhed man møder, når man kommer og henter sit barnebarn, det har bekræftet mig i, at det er en rigtig god institution, som jeg har lyst til at stå i spidsen for. Det er ingen selvfølge, at man kan fornemme en god trivsel og mærke institutionens sjæl. Det kan man i Ulfborg, og det skaber det bedste fundament for det videre arbejde, fortæller Susanne Christensen.

Den kommende leder glæder sig over det tætte samarbejde med skolen og dagplejen.

- Forudsætningerne for at skabe en god helhed og sammenhæng i børnenes liv i Ulfborg er i dén grad til stede, afslutter Susanne Christensen.

Susanne Christensen er 61 år og har boet i Ulfborg siden november 2020. Hun bruger sin fritid på sin familie, kunst og kreative aktiviteter.

Fakta om Ulfborg Børnehus

Ulfborg Børnehus er en aldersintegreret institution med 12 ansatte, fordelt på pædagoger, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere samt en pedel. Der ca. 65 børn i alderen 0-6 år, vuggestuen er normeret til 12 børn, og børnehavens børn er i 3 aldersintegrerede grupper.

Institutionen har fokus på at skabe gode rammer og forudsætninger for børnenes udvikling, læring og trivsel og er certificeret indenfor den pædagogiske retning "De utrolige år", som bl.a. betyder en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer.

Tilbage

keyboard_arrow_up