• Print
  • Forstør tekst

Social & SundhedsSkolen, Herning skifter navn til Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland

29. juni 2021

Navneskiftet til Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland kommer som følge af et ønske om at favne elever og samarbejdspartnere ligeligt – og for at opnå en stærk identitet i hele det midt- og vestjyske

Det nye skole-byggeri på Døesvej i Holstebro. Foto fra facebook.com/sosuherning

PRESSEMEDDELELSE FRA SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND:

I takt med, at interessen og behovet for flere social- og sundhedsuddannede samt pædagogiske assistenter vokser, gennemgår social- og sundhedsskolen ligeledes en rivende udvikling.

- I Holstebro er elever og medarbejdere vokset ud af de fysiske rammer, og samlet som skole er vi vokset ud af vores navn. Vi har derfor besluttet at ændre navn til Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland for at understrege vores intention om at være SOSU-skolen for hele det midt- og vestjyske, siger Mads Schmidt Haagensen, direktør på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland.

Forhåbningen er, at både skolens samarbejdskommuner og øvrige samarbejdspartnere, nuværende samt kommende elever oplever en større tilknytning til skolen, samt at flere uddannelsessøgende kigger i retning af SOSU-uddannelserne, hvilket står højt på dagsordenen blandt politikere og sundhedssektoren.

- Vores uddannelser får rigtig meget opmærksomhed fra politisk side lige nu. Og det er vi super glade for! Det betyder nemlig særligt gode vilkår for de elever, der vælger social- og sundhedsområdet. Det er meningsfuldt at arbejde med mennesker. Det ved alle, der allerede kender vores fag. Med et nyt navn, håber vi, at endnu flere kommer til at kende os – og vælger det meningsfulde til, siger Mads Schmidt Haagensen.

- Behovet for social- og sundhedsuddannede er fortsat stort. Derfor er vi glade for, at social- og sundhedsskolen har bygget en helt ny skole på Døesvej i Holstebro og i den forbindelse skifter til et navn, der favner hele Midt- og Vestjylland. Det er vigtigt, at der er gode uddannelsesmuligheder for alle borgere i det nordvestjyske område, og med skolens nye navn tror vi på, at endnu flere vil blive bevidste om stærke uddannelser, hvor man virkelig kan gøre en forskel for andre mennesker, siger H.C. Østerby, borgmester, Holstebro Kommune.

Tilbage

keyboard_arrow_up