Fem nye store byggegrunde til salg i Idom

26. november 2018

Drømmer du om masser af plads til en god pris, natur og landsbystemning i et fællesskab, der "går den lige vej med skæve ideer"? Så byd ind på de nye byggegrunde i Idom, som kommunen sætter til salg fra den 26. november 2018.

Foto: Et af områdets 'skæve ideer' er kulturarrangementet Biennalen i Idom, foto Ole Mortensen Foto: Et af områdets 'skæve ideer' er kulturarrangementet Biennalen i Idom, foto Ole Mortensen

Et område med 1000 indbyggere, skole, børnehave og dagpleje. Det lyder som enhver anden mindre by, men Idom-Råsted er med deres egne ord et helt unikt landsbyfællesskab. Det skyldes ikke mindst byens kultur-, fritids- og idrætscenter PLEXUS og de mange aktiviteter, som sammenholdet løfter.

Flere grunde til at købe en grund

Idom-Råsted trækker folk langvejs fra til fx golf, laksefiskeri og kulturevents. Og byen vest for Holstebro har tidligere vundet prisen som årets landsby i regionen. Medindflydelse og nærdemokrati er velkendte ord for borgerne, der også fortæller, at ''har du ideen, så er vi klar med handling''.

De fem byggegrunde ligger på Idom Kirkevej 34-38, blot 10 minutters kørsel fra Holstebro.

Hvis du vil vide mere om Idom, områdets visionsplaner og meget andet om landsbyfællesskabet, kan du kontakte Idoms lokale ambassadør, Dennis Thiesen på Thiesen på dennisthiesen@ymail.com

Byd på de bedste grunde nu

Kommunen udbyder den mindste grund på 1.162 m2 til 353.000 kr., mens den største parcelhusgrund på hele 2.370 m2 udbydes til 468.000 kr. inklusiv moms.

Fra den 26. november til 12. december, kl. 10.00 kan interesserede købere deltage i en lukket budrunde på byggegrundene. Grunde der ikke sælges ved udbud bliver efterfølgende solgt til mindsteprisen ved lodtrækning blandt interesserede den 10. januar 2019, kl. 16.00 i Byrådssalen, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro.

Læs mere om områdets fordele på www.idom-raasted.dk

Læs mere om betingelser og grundsalget på www.holstebro.dk/grundsalg

Tilbage

keyboard_arrow_up