• Print
  • Forstør tekst

Nye erhvervsgrunde med front mod Holstebromotorvejen

18. december 2019

Erhvervsområdet Søndergård udvider med 140.000 byggemodnede kvadratmeter til virksomheder, der vil være tæt på både by og motorvej. Holstebro Kommune udbyder området til salg i en budrunde indtil 3. februar 2020, kl. 10.00

Luftfoto af de nye erhvervsgrunde ved Søndergård med Holstebromotorvejen i baggrunden. Fotograf Ole Mortensen Luftfoto af de nye erhvervsgrunde ved Søndergård med Holstebromotorvejen i baggrunden. Fotograf Ole Mortensen

Virksomheder, som går efter stor eksponering og nem adgang for medarbejdere og varer, får snart ekstra gode grunde til vækst i den nordøstlige del af Holstebro.

I første etape af udstykningen er det oplagt at gøre noget ud af facaderne på fremtidens erhvervsbyggerier, da mange af grundene er synlige fra Holstebromotorvejen og Ny Skivevej.

Især industriproduktion og transporttunge erhverv får gavn af området, for alle kryds og rundkørsler er designet til modulvogntog. Det betyder bl.a. at transportører i området ikke selv behøver at investere i vejombygninger for at få lov til at køre med vognenheder på op til 25,25 meter eller 60 tons.

Der er også lagt op til, at kommende virksomheder kan få glæde af grønne områder med regnvandsbassiner og mindre engarealer, der sætter et rekreativt præg på arbejdshverdagen.

Området ligger ikke kun tæt på motorvej, men også på by, kollektiv trafik, indfaldsvej og ringvej.

De nye veje i udstykningen er opkaldt efter lokale erhvervsfolk. Vagn Kloses Vej er den første - vognmanden bag en af en af kommunens markante virksomheder, Krangården, som i dag er del af BMS Krangården i Tvis. Vagn Klose var med i den første arbejdsgruppe, som i midten af 1990'erne kæmpede for en motorvej til Holstebro.

Vi skræddersyer din nye erhvervsgrund

Priserne ligger i gennemsnit på 230 kr. + moms pr. m2, og grundene udstykkes i størrelser efter købers ønske. Halvdelen af grunden må bebygges. Hvordan facaden overordnet skal udformes fremgår af beskrivelserne i lokalplan 1106. Men skal man være helt sikker på mulighederne for at bygge med et 'udstillingsvindue' til folk på farten, er det en god idé at kontakte kommunen og høre nærmere.

  • Der skal gives bud på erhvervsarealerne senest mandag, den 3. februar 2020, kl. 10.00. Læs mere om erhvervsarealet på holstebro.dk/erhvervsgrunde
  • Interesserede erhvervsfolk er velkomne til at kontakte vicekommunaldirektør Claus Brandt eller kontakte Erhvervskontakten (96117025, erhverv@holstebro.dk.) der hjælper virksomheder med at finde rundt i det kommunale system på tværs af forvaltninger - og sørger for at du kommer i forbindelse med den rigtige medarbejder
  • Dansk Byggeri har otte år i træk placeret Holstebro i top 5 over landets mest bygge- og erhvervsvenlige kommuner

Tilbage

keyboard_arrow_up