• Print
  • Forstør tekst

Virksomhed bygger 68 lejeboliger på tidligere skolegrund

7. juli 2021

Holstebro Kommune har solgt grunden, hvor Nørrelandsskolen lå, til ejendomsinvesterings-selskabet HOKTON A/S. De gamle skolebygninger er revet ned, og nu er byggeri af rækkehuse gået i gang.

Billedtekst: Visualisering af byggeriet ”Nørrelandshusene” i Holstebro.

Nørrelandshusene bliver et nyt centralt boligområde med rækkehuse. De kommer i både 1-plan og 2-plan med vandret lejlighedsskel, så du enten kan bo i stueplan eller på 1. sal. Der opføres 68 enheder med tilhørende opbevaringsskur. Enkelte vil få egen carport.

Planen er at de første boliger står færdige i april 2022, og ejeren forventer at afslutte hele byggeprojektet til september 2022.

Der er udelukkende tale om lejeboliger. Det er VEA, Vestjydsk Ejendomsadministration, der står for udlejningen. Er du interesseret i et lejemål eller ønsker at komme på venteliste, så send en mail til jh@vea.dk eller ring til 2714 4812.

Fra skole til boliger

På byggegrunden lå den tidligere Nørrelandsskolen, der fungerede som selvstændig folkeskole frem til 2012. I en årrække herefter blev lokalerne brugt til undervisning af elever fra Sønderlandsskolen og Storåskolen. Den nyeste del af bygningsmassen rummer i dag en afdeling af Specialkompetence Holstebro. Resten af Nørrelandsskolen er revet ned.

Nørrelandshusene kommer således til at ligge, hvor der tidligere var skolebygninger, skolegård og sportsplads. Naboerne til de andre sider er Huset for Kunst og Design, Nørrelandscentret med bl.a. Rema 1000, Nørrelandskirken og beboerne på villavejen Odinsvej.

En stor del af boligerne får adresse på den nye vej Nørrelandsvænget, og adgangsvejen dertil bliver fra parkeringspladsen ved kirken via Døesvej. En anden del af boligerne får ind- og udkørsel samt adresse på Odinsvej.

Tilbage

keyboard_arrow_up