Holstebro Kommune - og Jim Lyngvild - hylder de nye virksomheder

4. november 2019

Hvert år starter mere end 300 nye virksomheder i Holstebro Kommune. Igen i år fejres det med en vækstreception den 5. december, hvor Jim Lyngvild fortæller om sine successer. Alle virksomheder er velkomne.

Foto: Mød Jim Lyngvild, der har stor succes med nye produkter, brands og samarbejder.  Foto: Mød Jim Lyngvild, der har stor succes med nye produkter, brands og samarbejder. 

De nye virksomheder bidrager til vækst og udvikling i området, og kommunen vil gerne kvittere for virksomhedernes virkelyst og engagement - og inspirere dem med et farverigt foredrag.

Aftenens foredragsholder Jim Lyngvild formår som ordsmed og historiefortæller at opbygge sine egne brands. Han har i dag stor succes med sin cremeserie Raunsborg samt bryggeriet Frejdahl. Desuden har han gennem tiden arbejdet sammen med Kopenhagen Fur, Hummel, Adidas og mange flere.

Jim Lyngvilds cv er langt og breder sig over titler som designer, modekommentator, fotograf, iværksætter og forfatter. Med en uforudsigelig personlighed er han aldrig bange for at ytre sin mening, og så bor han på sin egen vikingeborg!

I foredraget fortæller Jim Lyngvild om sit kinesiske eventyr, der har banet vejen for hans produkter, og om hvordan han gik fra at være realitystjerne til storsælgende købmand med verden for sine fødder.

Iværksættere møder erhvervet

Udover foredraget giver vækstreceptionen også virksomhederne mulighed for at møde andre virksomheder og danne netværk. På den måde er vækstreceptionen med til at sikre fortsat vækst og udvikling i Holstebro. Hvert år deltager mere end 100 erhvervsfolk og politikere i vækstreceptionen.

- I Erhvervs- og Turismeudvalget har vi fokus på at inspirere erhvervet og virksomhederne. Der er en markant dynamik i erhvervslivet, og der kommer hele tiden nye virksomheder til. Det er med til at gøre Holstebro Kommune attraktiv og skabe arbejdspladser. Vi vil gerne give noget igen, og derfor fejrer vi de nye virksomheder på denne aften, siger Søren Olesen, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Holstebro Kommune.

Den årlige vækstreception finder sted torsdag den 5. december kl. 17.00 i Nupark. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via visitholstebro.nemtilmeld.dk/110

Tilbage

keyboard_arrow_up