• Print
  • Forstør tekst

TTH Holstebro har størst markedsføringsværdi

27. juli 2017

En ny undersøgelse viser, at TTH Holstebro er den danske håndboldklub, der har størst markedsføringsværdi i omtale og eksponering. Det skyldes bl.a. dens åbenhed og samarbejde med omverdenen – fx folkeskolerne.

Team Tvis Holstebro damer

NYHED FRA HOLSTEBRO PRESSEN

Landsholdsspiller i håndbold Annette Jensen mødte før sommeren en gruppe sindslidende, der var samlet til et vestjysk Mini OL. Nu skal hun måske også i tættere kontakt med grisehandler Jesper K. Madsen i Vildbjerg. Han er nemlig hendes personlige sponsor i hendes klub, TTH Holstebro.

Annette Jensen og resten af TTH Holstebro praktiserer en åben linje i forhold til virksomheder, skoler, institutioner, publikum og resten af samfundet. Spillerne optræder ikke bare i en arena og på tv. TTH Holstebro satser på at være i kontakt med hele landsdelen.

Omtale for 182 mio. kr.

Åbenheden skal være med til at fastholde klubbens markedsføringsværdi. Den er i forvejen helt i top på landsplan. Analysebureauet Infomedia har i en ny opgørelse beregnet, at TTH Holstebro i fjor skaffede omtale for en værdi af 182 millioner. Det er op mod 20 % mere end nummer to på listen.

Træningsplanen for den nye sæson rummer også øvelser i kontakt med omverdenen. TTH Holstebro har filmet ikke bare kampene, men også stemningen før og efter. Det bruges til at se på, hvordan klubben kan udbygge kontakten med sponsorer og publikum, når der blandt andet holdes aftermatch i foyeren i Gråkjær Arena i Holstebro.

Skolesamarbejde

Samarbejdet med folkeskolen er også vigtig for TTH Holstebro. Ligaspillerne Lars Mousing og Magnus Bramming har for nylig været på besøg på en skole. Nu skal eleverne på et usædvanligt virksomhedsbesøg hos TTH Holstebro.

Direktør John Mikkelsen fra TTH Holstebro siger, at spillerne tager godt imod åbenheden og kontakten med omverdenen.

- Det styrker også dem selv personligt. De træner i netværksarbejde. Det kan give dem kontakter, som de kan bruge, når de skal finde et job efter håndboldkarrieren, siger John Mikkelsen.

Bosætning

Klubben har allerede flere eksempler på, at tidligere spillere bosætter sig og arbejder i Holstebro-området. Rasmus Lind har fået job i Østermark Entreprenørforretning, Jesper Ahle arbejder i møbelvirksomheden Actona, Jakob Thoustrup underviser på Lægaarden Idrætsefterskole og René Madsen er ansat hos Holstebro Kommune.

Holstebro Pressen udgives af en arbejdsgruppe, som ønsker at udbrede kendskabet til, hvad der foregår på virksomheder, arbejdspladser, institutioner og andre steder i Holstebro Kommune. Kontakt til arbejdsgruppen: niels@stoktoft.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up