Handicappris til engagerede trampolin-instruktører

3. december 2018

Teamet bag CP-Trampolinholdet i VGF 89, modtog i dag Holstebro Handicappris 2018. Prismodtagerne får prisen for deres store arbejde blandt trampolinbørn med spastisk lammelse.

De frivillige fra VGF 89 var sammen med nogle af de børn, der har glæde af deres indsats, da prisen blev uddelt i Byrådssalen. De frivillige fra VGF 89 var sammen med nogle af de børn, der har glæde af deres indsats, da prisen blev uddelt i Byrådssalen.

For tiende gang uddelte Holstebro Kommune den årlige handicappris til en borger eller borgergruppe, der med stor dedikation og indsats overfor handicappede er et forbillede for os alle. Prisen blev uddelt i forbindelse med FN's Internationale Handicapdag den 3. december - "Dagen for lige muligheder".

I år går prisen til teamet, som står bag Trampolin CP-holdet i Vestjysk Gymnastik Forening 89. Hver mandag eftermiddag træner de børn med Cerebral Parese (spastisk lammelse) i trampolinspring på Idrætsefterskolen Lægården.

Teamet får prisen for at skabe et frirum og et unikt fællesskab for børn med særlige behov gennem motion og sved på panden.

Teamet er indstillet af ikke mindre end tre forskellige indstillere. Blandt andet Lotte Vejsgård, som i sin indstilling til prisen skriver:

"På holdet får børnene en god mulighed for at få pulsen op, sved på panden, et sug i maven og et godt grin uanset funktionsniveau."

Holstebro Kommunes Social og Sundhedsudvalg udpegede teamet bag Trampolin CP-holdet i VGF 89 blandt to nominerede til prisen. I deres begrundelse for tildelingen af prisen fremgår:

"Selv om børnene har forskellige funktionsnedsættelser, så har teamet og deres instruktører skabt et unikt fællesskab børnene imellem, ligesom aktiviteten styrker børnenes funktionsniveau. Instruktørerne brænder for at give børnene en god oplevelse."

Teamet bag Trampolin CP-Holdet i VGF 89 modtog prisen ved et officielt arrangement på Holstebro Rådhus, hvor formanden for Social og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard, overrakte prisen.

Med prisen fulgte et diplom og en skulptur skabt af Paul M. Cederdorff.

Tilbage

keyboard_arrow_up