Mød vinderholdet bag fremtidens byudvikling

30. oktober 2019

Nåede du ikke at se de tre arkitektforslag til fremtidens Holstebro? Så kom til Åbent Hus i Nørregade 46, hvor du den 9. november kan se alle forslag og møde vinderholdet Team Vandkunsten.

Interessen var stor, da Holstebro Udvikling P/S for tre uger siden afslørede vinderne af arkitektkonkurrencen Interessen var stor, da Holstebro Udvikling P/S for tre uger siden afslørede vinderne af arkitektkonkurrencen

Til Åbent Hus den 9. november kan du møde vinderholdets teamleder, Jan Albrechtsen, der mellem klokken 10.30 og 13.00 fortæller nærmere om deres ideer for byen. Den omfatter blandt andet en visionær omdannelse af sygehusgrunden, at gøre bymidten mere grøn og en flytning af Kvickly til Enghaven.

Arkitekterne er netop nu i gang med at udarbejde den endelige Byens Plan, og du kan også høre mere om, hvordan man arbejder med sådan et projekt.

Byudviklingsarbejdet begynder for alvor at tage fart det kommende års tid. Direktør for Holstebro Udvikling, Jesper Larsen, og borgmester, H.C. Østerby, vil også være til stede for at fortælle mere om den proces og svare på dine spørgsmål.

Du kan også se forslagene fra Team AART og Team Lendager, som også indgår i det videre arbejde.

Hvor?

Nørregade 46, 7500 Holstebro – på hjørnet af Nygade.

Hvornår?

Mellem klokken 10.30 og 13.00

Hvem?

Alle er meget velkomne, det er gratis og uden tilmelding

Tilbage

keyboard_arrow_up