• Print
  • Forstør tekst

Undgå at løbe tør for NemID nøgler

23. marts 2020

Som følge af risiko for coronavirus er det meste af Danmark lukket ned. Men du skal stadig kunne tjekke din digitale postkasse for vigtige beskeder.

Undgå at løbe tør for NemID nøgler

Det er vigtigt, at du kan tilgå din digitale postkasse. Selvom mange myndigheder er hjemsendt eller lukket, bliver der stadig sendt post ud fra de offentlige myndigheder - fx fra sundhedsvæsnet om blodprøvesvar eller aflyste operationer. Det er derfor et problem, hvis du ikke kan bruge dit NemID.

Hjælp til selvhjælp med NemID nøgleapp

Du kan hjælpe dig selv ved at hente NemID nøgleapp'en, inden du løber tør for nøgler. På denne video kan du se, hvor nemt det er at bruge app'en, som tilmed aldrig løber tør for nøgler. Nøgleapp'en hentes via dette link.

Har du brug for hjælp til NemID, kan du kontakte NemID-supporten, hvor medarbejdere via e-mail, telefon eller chat kan besvare spørgsmål og fx guide igennem en onlinebestilling af NemID eller hjælpe med installation af NemID nøgleapp.

Hjælp i Borgerservice

Står du med et akut problem, som du ikke selv kan løse med hjælp fra supporten, kan du ringe til kommunens hovednummer på tlf. 9611 7500. Her står vi til rådighed med et nødberedskab.

Er der behov for, at du skal møde personligt op i Borgerservice, aftales der et tidspunkt for, hvornår du skal møde ind. Døren til Rådhuset og Borgerservice er låst, og du skal blot vente på, at der kommer en medarbejder og henter dig ved indgangen.

Vi gør opmærksom på, at vi kun betjener funktioner, som er akutte og uopsættelige.

Hold dig opdateret på holstebro.dk/corona

Tilbage

keyboard_arrow_up