• Print
  • Forstør tekst

1. etape i Holstebro Svømmecenter åbner for foreninger og offentligheden

30. september 2021

Det er et stort skridt, eller rettere et svømmetag, i den rigtige retning, når svømmecenteret åbner for kortbanerne den 22. november.

Holstebro Svømmecenter kan nu slå dørene op til kortbanerne. Også klublokaler på 1. sal plus sauna og alle omklædningsrum i stueetagen er klar til at tage i brug ved samme lejlighed.

Når svømmecentret åbner for kortbanerne, starter renoveringen af 50 meter bassinet. Der vil derfor blive lukket helt ned for adgang til Holstebro Svømmecenter fra den 15.11.2021 til og med den 21.11.2021. Den periode skal bruges på at klargøre opstarten af renoveringen af 50 meter bassinet.

Sommeren 2022 – fuld åbning

50 meter bassinet med fitnessrum og den resterende del på 1. sal står færdigt til sommeren 2022. Til den tid vil den officielle indvielse finde sted.

Stort puslespil

Alle foreninger er orienteret om åbningen den 22. november og har fået tildelt bassintider. I den forbindelse er Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg også blevet inddraget som en aktiv part for at få en del af det store puslespil om bassintider til at gå op.

Tilbage

keyboard_arrow_up