• Print
  • Forstør tekst

Bliv stjerneanmelder

4. august 2020

Børn i 2.-4. klasse kan melde sig til ’Stjerneklubben’ på Ulfborg Bibliotek

I ’Stjerneklubben’ lærer børnene at anmelde f.eks. bøger og give dem stjerner.

- Jeg vil give denne bog 4 ud af 5 stjerner.

Den og andre lignende kommentarer vil med garanti lyde ofte i den kommende læseklub for børn på Ulfborg Bibliotek.

I slutningen af august 2020 bliver der for første gang mulighed for, at børn i 2.-4. klasse kan mødes én fredag om måneden kl. 16-18 på Ulfborg Bibliotek for at snakke nye bøger, film og spil – og anmelde dem for hinanden. Allerede nu kan man tilmelde sig.

Gruppen kommer til at hedde ’Stjerneklubben’ med tanke på, at børn i alle aldre lærer at give og forstå stjerner som et vurderingssystem – også for de bøger, man læser og anmelder i klubben.

Læseglæden skal deles 

Læseglæden - og lysten til at dele den med andre - er det primære fokus i den nye klub, hvor Ulfborg Bibliotek sammen med den lokale børnebibliotekar, Pernille Gade Nielsen, danner ramme for møderne.

- Læselyst er selvfølgelig en stor del af konceptet, uanset om man er den store læser eller ej. Der er plads til alle, fortæller Pernille.

Hun glæder sig til at arbejde med børnene, fællesskabet i klubben og ikke mindst høre børnenes vurderinger af litteratur, film, spil, musik eller andre kulturelle oplevelser.

Ønsker dit barn at deltage i ’Stjerneklubben’ på Ulfborg Bibliotek, er I velkomne til at kontakte Pernille Gade Nielsen på mail: pernille.gade.nielsen@holstebro.dk.

I kan få flere informationer på bibliotekets hjemmeside.

Flere oplysninger

Bibliotekar Pernille Gade Nielsen, tlf. 96116890 / 96116821, mail: Pernille.gade.nielsen@holstebro.dk
Eller:
Bibliotekar og koordinator Ulfborg Bibliotek, Thomas Winther Jensen, tlf. 96116890 / 96116847, mail: Thomas.winther.jensen@holstebro.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up