Familiehygge, spil og dans rykker ind i gågaden

10. oktober 2019

Den lokale konsulentvirksomhed og eventbureau ”Bare Smil” inviterer til fire gratis aktiviteter i gågaden 14.-17. oktober. Med skattejagt, FIFA-turnering, danseworkshop og brætspilscafé er der lagt op til hygge i efterårsferien for alle i familien.

Foto: Tina Asmussen fra Youtiful Power står bag danseeventen Move Your Body for kvinder, der elsker at bevæge sig i selskab med andre. Foto: Tina Asmussen fra Youtiful Power står bag danseeventen Move Your Body for kvinder, der elsker at bevæge sig i selskab med andre.

Lige nu står lokalet tomt og venter på den næste lejer. Men i efterårsferien står Nørregade 54 i hyggens tegn. Her sætter Bare Smil deres præg på gågadelivet med masser af sociale aktiviteter i toppen af Nørregade i Holstebro.

De byder på skattejagt med godteposer til de yngste, FIFA 20 mesterskaber med præmier for de lidt større, danseworkshop for kvinder og brætspilscafé med the og kaffe. Og det hele er gratis.

Gang i gågaden

- Vi vil gerne bruge noget af vores energi på at skabe nye tiltag i gågaden for at tiltrække flere mennesker. Hygge er noget, alle skal have glæde af, og derfor skal økonomi ikke være en hindring. Alle fire events vil være gratis at deltage i, og det er et vigtigt budskab at sende, forklarer Mads Nørgaard Jensen, der er medindehaver af Bare Smil.

Bureauet går til opgaven i bedste Pippi Langstrømpe stil med tilgangen ”det har vi aldrig prøvet før, så det kan vi nok godt”. 

- Vi brænder for det vi laver, og derfor skal vi nok gøre vores for at vise, hvad der kan ske, hvis vi blot hjælper hinanden en smule, lyder opfordringen fra Sabine Dejlov Hallum, der også er medindehaver af Bare Smil.

Fire dage, fire events i uge 42

- Vi kunne godt lave fire events der alle omhandlede eSport, men for os skal vi prøve at ramme lidt bredt, og derfor vælger vi fire vidt forskellige events. Der skal være noget for alle aldersgrupper og flere forskellige interesser, forklarer Sabine Dejlov Hallum om initiativet, der er støttet af Holstebro Cityvækst og Holstebro Udvikling P/S.

Nogle af arrangementerne har begrænsede pladser og kræver tilmelding. 
Programmet for i Nørregade 54 er: 

14/10: Skattejagt, kl. 13.00-15.00 
Ingen tilmelding - se mere på baresmil.dk/karakterskattejagt

15/10: FIFA Mesterskab, kl. 13.00-16.00 
Tilmelding nødvendig på baresmil.dk/fifa20

16/10 Brætspil og Hyggecafé, kl. 14.00-19.00 
Ingen tilmelding – se mere på baresmil.dk/braetspiloghyggecafe 

17/10: Danseworkshop Move Your Body, kl. 19.00-20.00 
Tilmelding nødvendig på baresmil.dk/moveyourbody 

Se plakat for de fire events

 

Tilbage

keyboard_arrow_up