• Print
  • Forstør tekst

Ferie med spændende aktiviteter

3. juni 2020

Holstebro Kommune står bag elektronisk katalog med gode idéer til børn og unge

Sommerglade børn igang med deres sommerferieaktivitet

Sommerferie er ensbetydende med afslapning, hygge og ikke mindst tid til at lave noget andet, end man gør til daglig.

Derfor har Holstebro Kommune samlet en stribe gode idéer til spændende ferieaktiviteter, der er målrettet kommunens børn, unge og forældre.

Det sker i form af et elektronisk katalog over de mange forskellige aktiviteter, der er lige uden for døren. Du kan finde det nye elektroniske katalog på holstebro.dk/sommer.

I kataloget er der aktiviteter for enhver smag, og I kan med garanti finde noget, som passer lige netop til JER, hvad enten I er til idræt, kultur eller måske natur. I kataloget finder I en beskrivelse af hver enkelt aktivitet. Nogle aktiviteter varer én dag, mens andre foregår over flere dage.

Kultur til forskel

Vi mener det, når vi siger, at vi har kulturen til forskel. Holstebro Kommune lægger stor vægt på kultur, bevægelse og fællesskab. Idéen med sommerferiekataloget er derfor at tilbyde en aktiv sommerferie, hvor børn og unge har mulighed for at møde nye kammerater.

- Vi har ønsket at samle en række forskellige aktiviteter, som dels kan inspirere børn og unge, dels give familierne lejlighed til at få en snak om, hvad børnene kunne tænke sig at prøve og være aktive med i sommerferien, siger projektleder for Bevæg dig for livet, Henriette Madsen.

Under de forskellige aktiviteter kan man se, hvordan tilmeldingen foregår. På grund af corona-situationen kan nogle af aktiviteterne dog ændre sig efter tilmeldingsfristen.

Her kan du se en detaljeret oversigt over aktivitets-tilbuddene: Sommerferiekatalog 2020

Flere oplysninger

Sport & Fritid, tlf. 96117534, fritidsafdelingen@holstebro.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up