• Print
  • Forstør tekst

Godt nyt for slægtsforskere og historieinteresserede

25. oktober 2021

I samarbejde med Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening tilbyder Holstebro Bibliotek introduktion til den digitale tjeneste ’Mediestream’ to onsdage i efteråret.

Danmarkshistorien fortalt i danske aviser - Mediestream

Uanset om interessen er slægtsforskning eller af generel historisk karakter, er ’Mediestream’ et rigtig godt værktøj til at søge informationer. Den digitale tjeneste giver online adgang til Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger af aviser, radio, tv og reklamefilm, og kan således bruges til indsamling af information i mange forskellige henseender.

Onsdag den 27. oktober kl. 14-16.30 samt onsdag den 17. november kl. 19-21.30 inviterer Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening og Holstebro Bibliotek til nogle lærerige og interessante timer med introduktion til ’Mediestream’.

- ’Mediestream’ giver adgang til mere end 35 millioner danske avissider gennem tiderne, så der er virkelig gode muligheder for at finde informationer om, hvad der har rørt sig i samfundet tilbage i tiden, fortæller arrangementskoordinator Mette Holmegaard, der ser frem til aftenen og til at dykke ned i en database, der er en guldgrube af historie.

Der lægges op til, at arrangementets deltagere medbringer deres egne bærbare computere, så det bliver hands on guidet læring. Der er gratis adgang til ’Mediestream’ via bibliotekets netværk.

Læs mere om arrangementet og hent gratis billetter på www.holstebrobibliotek.dk

Flere oplysninger:

Mette Holmegaard, arrangementskoordinator, Holstebro Bibliotek
Mail: mette.holmegaard@holstebro.dk
Tlf. 96116845

Eller:

Thomas Winther Jensen, bibliotekar, Holstebro Bibliotek
Mail: thomas.winther.jensen@holstebro.dk
Tlf. 96116847

Tilbage

keyboard_arrow_up