• Print
  • Forstør tekst

Holstebro Åben aflyses

19. juni 2020

Det sker navnlig på grund af forbuddet mod forsamlinger med flere end 200 personer

Da det vil være umuligt at kontrollere forsamlingen af mennesker i bymidten, er dette års Holstebro Åben blevet aflyst. (Foto: Holstebro Kommune)

Årets traditionsrige sensommerfest - Holstebro Åben - bukker også under for følgerne af corona-epidemien som så mange andre kulturelle begivenheder.

Holstebro Åben var ellers planlagt til at fylde midtbyen med aktiviteter, gøgl, musik og masser af feststemte mennesker fredag den 28. august. Men arrangørerne har vurderet, at restriktionerne i forbindelse med Covid-19 gør det uforsvarligt at gennemføre festlighederne.

Ikke forsvarligt

Ifølge Holstebro Kommunes eventkoordinator, Justin Hammershøj, er det navnlig forbuddet mod forsamlinger med flere end 200 personer, der har været afgørende for aflysningen.

- Det vil være umuligt at kontrollere forsamlingen af mennesker i bymidten under Holstebro Åben. Normalt vrimler det jo med tusindvis af mennesker. Derfor er det ikke forsvarligt at afvikle eventen. Selv om der skulle komme en lempelse af forsamlingsforbuddet i løbet af sommeren, vil der være for kort tid og for mange udfordringer ved planlægningen af arrangementer og forenings-aktiviteter, siger han.

Tidligere på året blev bl.a. Holstebro Festuge og det store fødevareprojekt Madmødet udskudt til 2021.

Flere oplysninger

Eventkoordinator Justin Hammershøj, Holstebro Kommune, tlf. 20605401

Tilbage

keyboard_arrow_up