• Print
  • Forstør tekst

Lad os komme i gang

24. august 2021

Det er aldrig for sent at komme i gang med motion. Din krop vil takke dig det for det, hverdagen kan blive lettere og humøret højere.

Foto: Bevæg dig for livet

Holstebro Kommune, Bevæg dig for livet tilbyder nu seniorer 60+ at komme forbi til en senior fitnesstest og efterfølgende få inspiration til de mange muligheder, der er for motion og bevægelse i Holstebro Kommune.

- Vi kan tilbyde en test og en samtale til 14 borgere, som gerne vil i gang med en aktiv livsstil. På dagen vil vi gerne møde borgere, som er 60+. Det kan være borgere, som har en fysisk skavank eller begrænsning, som afholder dem fra den aktive livsstil, udtaler Henriette Madsen, projektleder for Bevæg dig for livet Holstebro.

Tilbuddet er også til dem, som ikke får dyrket regelmæssig motion eller bevæger sig mindre end en time om ugen.

Torsdag den 9. september kan du altså møde European Fitness Badget instruktør Linn Bush og projektleder Henriette Madsen og få foretaget en fitnesstest. På dagen kan man få afdækket sin styrke, udholdenhed, balance, smidighed og koordination. Testen tager ca. 1 time og det hele foregår på Idrætscenter Vest.

14 dage efter testen får de tilmeldte borgere svar på testen og bliver tilbudt en individuel samtale omkring testresultat.

- I samtalen vil vi præsentere borgerne for de idræts- og bevægelsesmuligheder, der er i hele kommunen. Vi ved, at det kan være svært at komme i gang med motion, der er mange tilbud og måske mangler man nogen at følges med. Det er noget af det, vi gerne vil tage en snak med dem om og hjælpe dem videre med, fortæller Henriette Madsen.

- Vores mål er, at de 14 borgere efterfølgende kommer i gang med en aktiv livsstil og derigennem oplever en bedre livskvalitet. Som sagt, det er aldrig for sent at komme i gang, slutter Henriette Madsen.

Fakta:

Hvornår: torsdag den 9. september 2021 kl. 10.30- 12.00.

Der vil være opfølgende individuel samtale omkring motion og bevægelsestilbud tirsdag den 21. september.

Hvor: Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro

Tilmelding til Henriette Madsen, Projektleder Bevæg dig for livet tlf. 9611 6924

Der er 14 pladser - tilmelding sker efter først til mølle-princippet

Tilbuddet er en del af Bevæg dig for livet, hvor Holstebro er visionskommune med udgangspunkt i at få flere danskere til at være fysisk aktive.

Tilbage

keyboard_arrow_up