• Print
  • Forstør tekst

Læseklub for børn og bedsteforældre

2. september 2021

Hygge og nærvær er i højsædet, når Holstebro Bibliotek inviterer børn og bedsteforældre i læseklub.

Børnebibliotekar Ulla Soon-Ja Jespersen ser frem til at læse højt for børn og deres voksne i bibliotekets nye børnelæseklubber. (Foto: Holstebro Bibliotek)

Det kan måske lyde kompliceret og forpligtende med en læseklub – det er det overhovedet ikke. Den anden onsdag i måneden inviterer børnebibliotekar Ulla Soon-Ja Jespersen de 3-5-årige og deres voksne inden for på børnebiblioteket til et hyggeligt højtlæsningsforum. Den anden tirsdag i måneden er det de 6-8-åriges tur, og hun ser frem til at skabe et lille eftermiddagsfrirum, hvor børn og voksne kan læse, lytte, fantasere og sammen give sig hen til bøgernes verden.

- Vi vil gerne give mulighed for en nærværende hyggestund mellem barn og voksen, f.eks. bedsteforælder og barnebarn og bidrage til gode oplevelser på tværs af generationer, fortæller børnebibliotekar Ulla Soon-Ja Jespersen om arrangementet.

Kom igen – hvis du har lyst

Den første læseklub for de 3-5-årige er onsdag den 8. september klokken 14-15. For de 6-8-årige er første gang tirsdag den 14. september klokken 15-16.

Læseklubberne afholdes i september, oktober, november og januar. Det er muligt at tilmelde sig alle fire læseklubdage på én gang eller fra gang til gang. Der er lagt op til, at det er bedsteforældre, der følges med deres barnebarn, men det kan også være alle andre voksne i barnets liv, der har lyst til en hyggestund med højtlæsning.

Læs mere om læseklubberne og tilmeld dig på www.holstebrobibliotek.dk

Flere oplysninger:

Ulla Soon-Ja Jespersen, børnebibliotekar, Holstebro Bibliotek
Mail: ulla.soon-ja.jespersen@holstebro.dk
Tlf. 96116846

Eller:

Mette Holmegaard, arrangementskoordinator, Holstebro Bibliotek
Mail: mette.holmegaard@holstebro.dk
Tlf. 96116845

Tilbage

keyboard_arrow_up