• Print
  • Forstør tekst

Nyt alsidigt sæsonprogram

3. juni 2021

Operaen i Midten indleder sæsonen før tid og kan præsentere et program for 2021/22, som når større højder end nogensinde før i egnsteatrets 17 årige levetid.

I år 2021 og 2022 vil borgerne kunne opleve opera i alle afskygninger i de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer.

I år 2021 og 2022 vil borgerne kunne opleve opera i alle afskygninger i de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer. Operaens pejlemærker er originalitet, relevans og tilgængelighed samtidig med, at publikum i alle aldersgrupper, fra babyer til børn, unge og voksne tilbydes den bedste kvalitet.

Efter et år med alt for få kulturoplevelser glæder det egnsteatret at åbne dørene og atter lade smil, latter og musik fylde teaterrummene. 

Operaen i Midten har altid sørget for at give alle mulighed for at opleve opera på en medrivende og spændende måde – ikke mindst for et publikum uden kendskab til opera og deriblandt først og fremmest børn og unge. Det nye 16-siders sæsonprogram lever op til teatrets motto gennem 17 år: Opera for alle.

- Jeg vil også personligt benytte lejligheden, kort før min aftræden, til at takke for 17 års samarbejde, støtte og opbakning med at bringe opera som kunstart ud til vores del af landet, siger operachef Flemming Vistisen.

Se sæsonprogrammet her: https://operamidt.com/nyt-alsidigt-saesonprogram-fra-operaen-i-midten/

Tilbage

keyboard_arrow_up