• Print
  • Forstør tekst

Thorsminde i ramme

9. december 2020

På legepladsen ud for Strandingsmuseum St. George i Thorsminde er der opsat en stor fotoramme, som skal være med til at sætte naturen i ramme og skabe gode ferieminder fra Thorsminde.

Foto: De fem medlemmer af Erhvervs- og Turismeudvalget indviede i går fotorammen i Thorsminde.

Placeringen af rammen er ikke tilfældig. Rammen skal gerne resultere i øget aktivitet på sociale medier - i særdeleshed på Instagram. Derfor er placeringen i Thorsminde nøje udvalgt. Den står nemlig, så det er muligt at indfange to af Thorsmindes helt store attraktioner; Vesterhavet og Strandingsmuseum St. George.

- Flere analyser understreger, at anbefalinger fra venner og familie vægtes højt, når det skal besluttes, hvor den næste feriedestination skal være. De sociale medier er i dag et vigtigt værktøj, hvor de gode oplevelser anbefales og deles. Vi håber derfor mange vil bruge fotorammen som en sjov måde at dele oplevelser fra Thorsminde, siger erhvervsudviklingschef i Holstebro Kommune, Susanne Toftegaard Hansen.

Formålet med rammen er at sætte spot på kommunens stærke feriested Thorsminde på Vestkysten via en øget markedsføring på de sociale medier. Håbet er at det vil være med til at øge synligheden af Thorsminde og området, og derved tiltrække flere gæster og besøgende for derved at skabe gode 'rammer' for vækst og udvikling.

Holstebro Kommunens erhvervs- og turismeudvalg tog til Thorsminde den 8. december for officielt at indvie fotorammen.

- Opgaven med turismeudvikling og ikke mindst markedsføring af Holstebro Kommune blev i år overdraget til den nye Destination Nordvestkysten. Med rammen vil vi give destinationen en lille gave med på vejen, da vi håber mange vil bruge den og ikke mindst #visitnordvestkysten, når de deler oplevelser fra Thorsminde, siger udvalgsformand Søren Olesen.

Fotorammer i naturen og ved store attraktioner er ikke et ukendt fænomen i udlandet, hvor de er at finde i mange store hovedbyer, hvor de på fornem vis indrammer store oplevelser.

På Vestkysten er naturen den helt store hovedattraktion, og i Thorsminde er Vesterhavet altså også nu sat i ramme. En ramme hvor Vesterhavets foranderlighed kan indfanges fra dag til dag sammen med gæsten.

Vender man ryggen til Vesterhavet indfanges Strandingsmuseum St. George i rammen. Strandingsmuseum St. George er ligesom Vesterhavet et af Thorsmindes trækplastre med mange besøgende gæster fra ind- og udland hvert år. Fotorammen på museets legeplads giver en oplagt mulighed for at få et minde med hjem i form af et foto af det karakteristiske udsigtstårn og museumsbygning.

Tilbage

keyboard_arrow_up