• Print
  • Forstør tekst

TrackFit er sjov og effektiv træning

11. juni 2021

Athletikklubben Holstebro udbyder nu et nyt træningshold for voksne kvinder og mænd fra trediverne og opefter.

Trackfit holdet er i fuldgang hos Athletikklubben Holstebro

TrackFit er for kvinder og mænd +30. Træningen foregår udendørs og har fokus på at gøre dig stærkere, hurtigere, mere udholdende og mere smidig - alt sammen i et fællesskab med andre deltagere. 

- Athletikklubben Holstebro startede tilbuddet, da de havde flere henvendelser fra nye potentielle medlemmer, som ikke lige synes, at de passede ind på klubbens eksisterende voksenhold. Målet med vores nye idrætstilbud er, at det skal være sjovt og samtidig skal man føle, at man opnår et fysisk boost, udtaler Annitta Ramsgaard, som træner holdet til dagligt.

- I Holstebro Kommune Bevæg dig for livet har vi fokus på aktivitetsudvikling til målgruppen 30 år +. Når man er i trediverne, kan vi se, at folk oftest er mindre repræsenteret i foreningslivet, da familieliv og arbejdsliv fylder i hverdagen. Det er dejligt at se, at tilbud som Trackfit opstår. I Bevæg dig for livet har vi fokus på, at skabe nye tilbud, som matcher nye kommende medlemmernes behov. Vi ved fra undersøgelser, at når foreningerne skal skabe nye tilbud, så må det gerne have fokus på sundhed, fællesskab og at det kan passe ind i hverdagslivet, siger Henriette Madsen, projektleder for Bevæg dig for livet i Holstebro.

Træningen er 1 gang om ugen i 1 time og tager udgangspunkt i grundtræningen fra atletikken.

- Der er stor variation i træningen og der bliver gået til den, siger Annitta Ramsgaard.

På nuværende tidspunkt er der otte deltagere på holdet og der er plads til flere, så mød frisk op til træning tirsdage kl. 17.15-18.15 på atletikbanen på Stadion, Holstebro Idrætspark.

Faktaboks:

  • TrackFit har fokus er på fællesskabet frem for konkurrence
  • TrackFit er for kvinder og mænd +30 år
  • Træningstidspunkt: Tirsdag kl. 17.15-18.15
  • Hvor: Holstebro Idrætspark, Rolf Krakes vej 9 - 7500 Holstebro
  • Mere info: http://www.akholstebro.dk/trackfitholstebro/

Kontakt:

  • Spørgsmål til TrackFit kan ske til: Annitta Ramsgaard, tlf. 23445778
  • Spørgsmål til Bevæg dig for livet kan ske til Henriette Madsen, tlf. 2131 1740 eller mail: henriette.madsen@holstebro.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up