• Print
  • Forstør tekst

Tre ekstra gode badestrande får Blå Flag

19. maj 2020

Den Internationale Blå Flag Jury har tildelt Blå Flag til Thorsminde Strand, Spidsbjerg Strand og Bjerghuse Strand.

Billedtekst: Sådan et blåt flag vejrer over de bedste badestrande i sommermånederne.

De Blå Flag kommer igen til at vejre i sommervinden ved Thorsminde, Bjerghuse og Spidsbjerg strand i Holstebro Kommune. Flagene ryger til tops lige efter pinsen, men der bliver desværre intet arrangement med flaghejsning i år pga. corona.

Godt og rent badevand

Holstebro Kommune arbejder kontinuerligt med at sikre en god kvalitet af badevandet. Desuden arbejder kommunen bl.a. med strandrensning, redningsposter, flydetov, handicapadgang og information omkring miljøaktiviteter og badesikkerhed.

Det er netop sådanne tiltag, der har fået Den Internationale Blå Flag Jury til at give Blå Flag til de tre strande. Blå Flag signalerer at strandene og badevandet har høj kvalitet, og at der gøres en indsats for at passe på miljøet.

International kampagne

Blå Flag er en international miljøkampagne. Den arbejder for et renere hav- og kystmiljø og for at højne strandes og havnes generelle sikkerhed, service og kvalitet til gavn for alle brugere og besøgende.

Blå Flag-sæsonen i Holstebro Kommune er fra den 1. juni til den 1. september, og her holdes der rigtig godt øje med badevandskvaliteten og de andre Blå Flag krav.

Tilbage

keyboard_arrow_up