Turismekonference: Hør om den nye stærke turismedestination på Vestkysten

16. oktober 2019

Igen i år inviterer Enheden for Erhverv og Turisme i Holstebro Kommune til en spændende Turismekonference. Tirsdag den 12. november kan turismeaktører blive klogere på samarbejdet i den kommende nye stærke turismedestination på Vestkysten

Vestkysten skal tiltrække endnu flere turister i den nye destination Vestkysten skal tiltrække endnu flere turister i den nye destination

Turismen er under forandring. Holstebro Kommune forventes at blive del af den nye destination på nordvestkysten, som også tæller Lemvig, Thisted, Jammerbugt og Hjørring Kommuner. Det betyder, at mindre lokale enheder bliver til nye slagkraftige organisationer, som skal være fælles om at tiltrække turister fra ind- og udland. Den nye organisering, branding og markedsføring går på tværs af kommunegrænserne og der bliver lagt et styrket fokus på samarbejde for det samlede område. 

Enheden for Erhverv og Turisme er vært for Turismekonferencen, som indbyder turismeaktører og alle med interesse for turismen i området, tirsdag den 12. november kl. 14.00 – 18.00 på Hotel Vinderup i Vinderup. Her vil aktørerne få mulighed for at blive klogere på fremtidens turismelandskab, fælles branding og markedsføring af området samt få viden om vækstprojektet Thorsminde – Thyborøn. 

Indsigtsfulde indlæg skal inspirere

Thomas Trøster fra KL og Sune K. Jensen fra DI deltager i konferencen med indlæg om, hvad den nye destination kommer til at betyde for de lokale turismeaktører. Og Mette Trads, der er udviklingskonsulent hos Partnerskabet for Vestkystturisme, introducerer aktørerne for Vestkystens nye fælles kernefortælling og brandingstrategi og kommer med idéer til, hvordan aktørerne selv kan inddrage kernefortællingen i deres egen markedsføring. 

Sidst men ikke mindst vil Kristina Englev, der er projektleder på vækstprojektet Thorsminde – Thyborøn, give en status på projektet og fortælle om nye spændende workshops for turismeaktører. 

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på dette link 

Kontakt

Enheden for Erhverv og Turisme, tlf. 96117080

Tilbage

keyboard_arrow_up