Turismen skuer mod nye horisonter

13. november 2019

Blikket var rettet mod den nye stærke turismedestination på Vestkysten på årets turismekonference

Søren Olesen, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget fortalte om den nye destination på Vestkysten Søren Olesen, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget fortalte om den nye destination på Vestkysten

60 turismeaktører fra Holstebro Kommune havde tirsdag den 12. november fundet vej til Hotel Vinderup, hvor Enheden for Erhverv og Turisme i Holstebro Kommune holdt turismekonference. 

Her var det nye turismelandskab på programmet. Udfordringer, bekymringer og glæder ved at, at Holstebro Kommune i løbet af 2020 indtræder i en ny og større destination sammen med Lemvig, Thisted, Jammerbugt og Hjørring Kommuner blev diskuteret. 

Formand for Erhvervs- og Turismeudvalget Søren Olesen og direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked Mette Højborg bød velkommen på turismekonferencen. De gav ordet videre til Thomas Trøster fra KL og Sune K. Jensen fra DI, som holdt oplæg om, hvad den nye destination kan komme til at betyde for de lokale turismeaktører. 

Herefter præsenterede Mette Trads Møller Nielsen fra Partnerskabet for Vestkystturisme aktørerne for Vestkystens nye fælles kernefortælling og brand.

Til sidst fik aktørerne en opdatering på Vækstprojektet Thorsminde – Thyborøn, hvor arbejdet med produkter og oplevelsesudvikling er i fuld gang. 

Susanne Toftegaard Hansen, der erhvervs- og turismechef i Holstebro Kommune afrundede aftenen med at takke de fremmødte for en fantastisk turistsæson, hvor rekorden for kommercielle overnatninger og antallet af digitalt besøgende igen er slået. 

Du kan se video fra årets turismekonference her
 

Tilbage

keyboard_arrow_up