• Print
  • Forstør tekst

Made in Holstebro prisen 2019

11. januar 2020

Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening fik Made In Holstebro-prisen 2019

Prisvinderen flankeret af Claus Kjærgaard og Gitte Skoubo fra Holstebro Elitesport

21-årige Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening løb med Made In Holstebro-prisen 2019 ved Årets idrætsfest fredag den 10. januar i Boxen, Holstebro. 

Claus Kjærgaard fra Holstebro Elitesport lagde i sin tale til Årets Made In Holstebro prismodtager vægt på, at Kirstine er dedikeret og meget seriøs omkring sin sport.

Kirstine har været tilknyttet Holstebro Elitesport siden 8. klasse, hvor hun startede i sportsklassen på Nørre Boulevard Skolen. Hun har som alle elitesportsudøvere mødt modgang på sin vej, men har altid formået at arbejde sig ud af modgangsperioder, fordi hun er så målsat og viljestærk, sagde Claus Kjærgaard blandt andet

Vi er stolte af, at vi i Kirstine har en udøver, som nu står på tærsklen til at nå det ultimative mål om deltagelse ved OL. Vi vil gøre alt for at støtte dig hele vejen og vi er sikre på, at du ved fortsat hårdt arbejde og dedikation nok skal nå dit mål, sluttede Claus Kjærgaard af inden han overrakte Kirstine Danstrup Andersen det synlige bevis på prisen, som var et gavekort på kr. 5000 sponseret af Holstebro Rejsecenter.

Tilbage

keyboard_arrow_up