• Print
 • Forstør tekst

Tre borgermøder om Kommuneplan 21

12. august 2021

Vil du vide mere om forslaget til kommunens overordnede rammer, fysiske planlægning og ønskede udvikling i by og land? Så er der bl.a. borgermøde i Ulfborg, Vinderup og Holstebro i uge 34.

Billedtekst: En ny landsbystrategi er også del af kommuneplanen. (Luftfoto af Vemb, fotograf: Ole Mortensen)

Kommuneplanen er lige nu i høring, og i den forbindelse kan du deltage i borgermøder, besøge 'planbutikken' i Huset for Vækst og Udvikling eller tjekke hele kommuneplanen online.

Se forslaget til Kommuneplan 21, hvor du også finder et link til dine ændringsforslag, kommentarer eller indsigelse til kommuneplanforslaget.

Planer for de næste 12 år

Vil du vide mere om planerne for fremtidens byudvikling og infrastruktur, nye boformer, landsbyer og livet i landdistrikterne? Er du nysgerrig på kommunens prioritering af natur, klima og bæredygtighed, kysten og de særlige kulturmiljøer? Eller er du interesseret i rammerne for nye erhvervsområder, uddannelser og butikker uden for bymidten? Kort sagt: Hvilke arealer må bruges til hvad i fremtiden?

Så er et af de tre borgermøder om kommuneplanen måske noget for dig?

Til borgermøderne kan du bl.a. høre oplæg ved forskellige stande og gå i dialog med medarbejdere fra kommunens forvaltninger og fremmødte politikere.

Der er ingen tilmelding - bare mød op (med forbehold for max antal gæster). Borgermøderne bliver afviklet i en uformel atmosfære med en kop kaffe.

 • Ulfborg: (NY DATO) Mandag 23/8, kl. 19.00-21.00, Vestjydsk Fritidscenter, Sportsvej 1
  - hør bl.a. om landsbystrategier, kommunens naturperler, turisme og rammer for byudvikling.
   
 • Vinderup: Onsdag 25/8, kl. 19.00-21.00: Vinderup Hallerne, Halvej 2B
  - hør bl.a. om landsbystrategier, kulturhistoriske bevaringsværdier og rammer for byudvikling.
   
 • Holstebro: Torsdag 26/8, kl. 19.00-21.00: Knudsens, Nørregade 40
  - hør bl.a. om Byens Plan, bæredygtighed og rammer for byudvikling.

Besøg 'planbutikken' i gågaden

Fra 16. august til og med 20. august fra kl. 13-16 - undtagen torsdag hvor det er fra kl. 13-17 - kan du kigge ind i Huset for Vækst og Udvikling, Nørregade 13 og få en snak med medarbejdere fra Teknik og Miljø om kommuneplanen. Her kan du også se plancher til inspiration, få en introduktion til at bruge den digitale kommuneplan samt en vejledning i at give høringssvar online.

"Kommuneplan 21" er struktureret i tre overordnede temaer: Velstand og vækst, Mennesker og Miljø. Herunder gemmer sig en lang række områder og indsatser, der understøtter udviklingen frem mod en bæredygtig kommune.

Kommuneplan 21 indeholder også en vurdering af, hvordan nye tiltag sandsynligvis kommer til at påvirke miljøet.

 • Forslaget til den nye kommuneplan er i høring frem til 1. september 2021.
 • Byrådet forventer at vedtage den endelige "Kommuneplan 21" den 12. oktober 2021.

Tilbage

keyboard_arrow_up