• Print
  • Forstør tekst

Byrådsmedlem Jesper Hebsgaard runder et skarpt hjørne

17. august 2021

Medlem af Holstebro Byråd for Venstre, Jesper Hebsgaard Pedersen, bliver 40 år den 21. august.

Billede: Jesper Hebsgaard Pedersen (Fotograf: Jens Bach)

Jesper Hebsgaard Pedersen har været medlem af byrådet siden 2014. Han er i dag medlem af Teknisk Udvalg og har i denne byrådsperiode også siddet i Erhvervs- og Turismeudvalget indtil en nylig omkonstituering. Han er også medlem af bestyrelsen for Holstebro-Struer Havn.

Jesper er finans- og forsikringsuddannet på Forsikringsakademiet og ansat som gruppeleder ved Vestjylland Forsikring.

Han er født i Holstebro og gift med Louise, som er ansat ved Holstebro Kommune. Parret, der bor i Halgård, har sønnerne Frederik på 12 år og Mads på 9 år. Og det er da også de to 'krudtugler', familie og venner, som Jesper især bruger sin fritid på.

Jespers yndlingssteder i Holstebro er lystanlægget, gågaden og området omkring Vandkraftsøen. Men hvis turen går noget længere sydpå, er favorit-rejsemålene de spanske øer Tenerife og Mallorca. Hvis Jesper skulle vælge en bog at tage med på ferie, ville det nok være en biografi om interessante personligheder. Ellers er det mest faglitteratur om forsikring, der kan aktivere den indre læsehest hos den erfarne skadesbehandler.

Om der er en sammenhæng mellem forsikring og byrådsarbejde, kan du læse mere om i et portræt af Jesper Hebsgaard Pedersen på Holstebro Kommunes hjemmeside

Tilbage

keyboard_arrow_up