Handicap og psykiatri Sundhed og sygdom Ældre

Hvem skal have Holstebro Ældrepris?

Kender du en eller nogen, der yder en frivillig og særlig indsats, der kommer ældre borgere i kommunen til gavn, så har du nu muligheden for at indstille til modtagelse af Holstebro Ældrepris.

Læs mere…
Presse Sundhed og sygdom

Borgerne har taget godt imod ny sygeplejeklinik

Sygeplejeklinikken i Holstebro flyttede for godt et år siden i nye lokaler i Center for Sundhed. Og selvom en flytning ofte kræver tilvænning, er det gået over al forventning.

Læs mere…
Presse Sundhed og sygdom

Stor tilfredshed med ny indsats for borgere med stomi

Borgere med en stomi tager godt imod en ny individuel vejledning fra specialiserede sygeplejersker i Holstebro Kommune. Med tilpassede stomiprodukter stiger sundheden og oplevelsen af livskvalitet. Indsatsen giver også en økonomisk gevinst på længere sigt.

Læs mere…
Handicap og psykiatri Sundhed og sygdom

Referat fra Holstebro Handicapråd

Referat fra møde i Holstebro Handicapråd den 28.05.2019

Læs mere…
Presse Sundhed og sygdom

Center for Sundhed i Holstebro kåret som landets bedste sundhedsbyggeri

Center for Sundhed i Holstebro, som åbnede sidste år, løb med prisen som "Årets sundhedsbyggeri 2018" ved en konference i København afholdt af Nohrcon, der også står bag hæderen.

Læs mere…
Familie, børn og uddannelse Presse Sundhed og sygdom

Kommunen åbner kondomeri i Center for Sundhed

13. september 2018, kl. 15.00, åbner et nyt kondomeri i Center for Sundhed, hvor sundhedsfaglige studerende fra VIA University College Holstebro er med til at vejlede og rådgive om seksuel sundhed i butikken.

Læs mere…
1 2 
keyboard_arrow_up