Presse Sundhed og sygdom

Stor tilfredshed med ny indsats for borgere med stomi

Borgere med en stomi tager godt imod en ny individuel vejledning fra specialiserede sygeplejersker i Holstebro Kommune. Med tilpassede stomiprodukter stiger sundheden og oplevelsen af livskvalitet. Indsatsen giver også en økonomisk gevinst på længere sigt.

Læs mere…
Handicap og psykiatri Sundhed og sygdom

Referat fra Holstebro Handicapråd

Referat fra møde i Holstebro Handicapråd den 28.05.2019

Læs mere…
Presse Sundhed og sygdom

Center for Sundhed i Holstebro kåret som landets bedste sundhedsbyggeri

Center for Sundhed i Holstebro, som åbnede sidste år, løb med prisen som "Årets sundhedsbyggeri 2018" ved en konference i København afholdt af Nohrcon, der også står bag hæderen.

Læs mere…
Presse Sundhed og sygdom

4 ud af 100 velfærdstalenter er fra Holstebro Kommune

Den 25. april er 100 såkaldte velfærdstalenter fra kommuner, regioner og private aktører i hele landet inviteret til fejring på Christiansborg. PenSam og FOA Ungdom, der står bag udvælgelsen, har hele fire talenter fra Holstebro Kommune på kåringslisten.

Læs mere…
Familie, børn og uddannelse Presse Sundhed og sygdom

Kommunen åbner kondomeri i Center for Sundhed

13. september 2018, kl. 15.00, åbner et nyt kondomeri i Center for Sundhed, hvor sundhedsfaglige studerende fra VIA University College Holstebro er med til at vejlede og rådgive om seksuel sundhed i butikken.

Læs mere…
Information fra din kommune Sundhed og sygdom

Holstebro Kommune køber Regionshospitalet Holstebro

Holstebro Kommune og Region Midtjylland har indgået aftale om køb af Regionshospitalet Holstebro. Købsprisen er 45 mio. kr. og købet træder i kraft om tre et halvt år.

Læs mere…
1 2 
keyboard_arrow_up