Sundhed og sygdom

Indvielse af Palliativ Sansestue i Center for Sundhed

I går kunne MTO pladserne (midlertidigt ophold) i Center for Sundhed indvie en sansestue for borgere i deres sidste tid. Rummet står færdigt og indbyder til en ro og fordybelse, for både den døende og pårørende, og ved indvielsen fik alle bidrag et stort tak.

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Medarbejderne på sundhedsområdet i Holstebro Kommune i nye klæder

D. 1. december 2019 var ikke blot startskuddet på den søde juletid. Det blev også startdatoen for udskiftning af den gamle beklædning til nye blå uniformer på sundhedsområdet.

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Røgfri i naturen – Husby Klitplantage

Det kan være svært at holde op med at ryge, selvom man ønsker det. Naturstyrelsen & Holstebro Kommune tilbyder til nytår en ny, anderledes og inspirerende måde at blive røgfri på.

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Har du en video til stemningsvæggen?

Til nytår åbner en palliativ sansestue i Center for Sundhed. Stuen skal give sansestimulering til terminale borgere i deres sidste tid.

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Syv myter om influenza-vaccination

Op til 20 % af befolkningen kan blive ramt af sygdommen influenza under en epidemi. Så måske er det en god idé at blive vaccineret, hvis du er i den særlige risikogruppe?

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Tid til at blive vaccineret mod influenza

Borgere over 65 år og andre grupper af borgere kan gratis blive vaccineret mod influenza og samtidig begrænse risikoen for følgesygdomme.

Læs mere…
1 2 
keyboard_arrow_up