• Print
  • Forstør tekst

Sundhed og forebyggelse

Grafik01 marts 2021
Sundhed og sygdom Corona-info

Holstebro Kommune hjælper med smitteopsporing

Fra tirsdag den 2. marts bistår kommunen Styrelsen for Patientsikkerhed med at opspore borgere, der er smittet med COVID-19.

Anette Colding Brun.24 februar 2021
Presse Sundhed og sygdom

Sundhedschef stopper og intern chef konstitueres i stillingen

Efter næsten 4 år som sundhedschef stopper Jens Bejer Damgaard ved udgangen af marts måned i Holstebro Kommune for et nyt arbejde som forvaltningschef i Sundhed og Omsorg i Århus Kommune. Sekretariatschef Anette Colding Brun konstitueres som sundhedschef.

Billedtekst: Det faste vaccinecenter i Holstebro Kommune ligger i den tidligere Sct. Jørgen Skole i Holstebro.05 februar 2021
Presse Sundhed og sygdom Vaccine COVID-19

Vaccination af 85+ årige starter i næste uge

Hold øje med din Digital Post i weekenden. Regionen går i gang med at vaccinere den tredje gruppe af borgere i Holstebro Kommune - og starter med de ældste først.

Foto: Colourbox05 februar 2021
Sundhed og sygdom

Hvordan har du det i en tid med COVID-19?

Hold øje med din e-Boks! Hvis du modtager et spørgeskema fra Region Midtjylland er det vigtigt, du svarer. Det hjælper nemlig regionen og kommunen med at prioritere og målrette sundhedsindsatsen.

Billedtekst: Der er stor efterspørgsel på gå-ture hos ældre borgere. (Foto fra før corona, fotograf: Maria Tuxen Hedegaard) 25 januar 2021
Presse Sundhed og sygdom

Hvorfor gå alene, når vi kan gå sammen?

Kultur & Frivillighuset, Holstebro Kommune og Bevæg dig for Livet - Løb & gang har indgået et partnerskab om at tilbyde små gå-fællesskaber til mennesker, der på grund af funktionsnedsættelse er blevet fysisk inaktive.

Corona-grafik02 november 2020
Sundhed og sygdom

Besøgsrestriktioner på nogle bosteder i Holstebro Kommune

Social- og Indenrigsministeriet har d. 21. december 2020 påbudt kommunen at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på de bosteder på socialområdet, hvor der er særligt udsatte borgere i forhold til COVID-19.

1 2 
keyboard_arrow_up