• Print
  • Forstør tekst

Holstebro Kommune søger sundhedsfaglig vikar-hjælp

23. marts 2020

Borgere med en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund opfordres til at melde sig til liste og blive indkaldt, hvis behovet opstår under corona-krisen.

Stockfoto Stockfoto

Har du sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund og erfaring? Og er du fx nyligt pensioneret, under uddannelse eller midlertidigt arbejdsfri? Så meld dig til Holstebro Kommunes vikarliste med borgere, der er klar til at give en hjælpende hånd, når og hvis der bliver brug for det.

- Lige nu arbejder alle medarbejdere med kritiske funktioner på højtryk og klarer det helt fantastisk. Men de er under hårdt og stadig større pres. Så vi kan komme i en situation, hvor vi får brug for flere folk med de rigtige forudsætninger til at hjælpe og aflaste vores faste personale, siger vicekommunaldirektør Claus Brandt.

Det er ikke mindst folk med sygeplejefaglig samt social- og sundhedsfaglig baggrund, der med stor sandsynlighed bliver brug for flere af i fx hjemmeplejen, ældre- og specialcentre, sundhedsplejen og på bosteder. Men også, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter samt andre fagligheder er mere end velkomne til at melde sig til listen.

I tilmeldingsformularen kan du se alle de fagligheder, der bliver brug for.

Nogle vil kunne udfylde vigtige funktioner med det samme. Andre vil få en hurtigt oplæring i den funktion, de skal udfylde.

- Den aktuelle situation med corona er helt uden fortilfælde. Vi håber selvfølgelig, at vi kan klare os længst muligt, uden at aktivere folk fra listen. Men vi prøver at være foran udviklingen, så vi er så godt rustede som muligt, når behovet formentlig opstår. Og vi er taknemmelige for alle, der melder sig med en hjælpende hånd, siger Claus Brandt.

Hvis du bliver aktiveret, får du overenskomstmæssig løn, i den periode du hjælper til.

Du kan tilmelde dig listen på www.holstebro.dk/jobbank

Tilbage

keyboard_arrow_up