• Print
  • Forstør tekst

Krav om mundbind i borgerservice og jobcenter

11. november 2020

Nu skal du bære mundbind, når du besøger Borgerservice og Jobcenter Holstebro.

Foto fra Borgerservice i Holstebro.

Myndighederne har meddelt, at der nu skal anvendes mundbind i de områder af jobcentre og borgerservicecentre, hvor der er offentlig adgang. Det gælder både for ansatte og borgere.

I borgerservice og jobcentret er der områder uden offentlig adgang - og områder med offentlig adgang. Det er i de sidstnævnte rum, at alle nu skal have mundbind på. Undtagelsen er de medarbejdere, som sidder bag beskyttende plastikskærme.

På Holstebro Rådhus begynder Borgerservice først, når du passerer den gule diskretionslinje ved nummer-standerne, og kravet om mundbind gælder således ikke i resten af rådhuset, ved informationen i indgangen eller i Rådhushallen. Husk at bestille tid, så der ikke kommer kø og for meget ventetid i opholdsrummet.

Skal du som borger eller gæst til møde andre steder på rådhuset, skal du først henvende dig i receptionen, der ringer efter medarbejderen, du har en aftale med.

I bygningen med Jobcenter Holstebro, hvor også Ydelsescentret ligger, er der områder med offentlig adgang i stuen og på 1. sal. Her skal du også bære mundbind.

På kontorer og bag de lukkede døre er der ikke offentlig adgang.

Er du tvivl - så husk altid at have et nyt mundbind på dig, når du er væk hjemmefra.

Tidsbestilling

Hvis du har ærinder på rådhuset, borgerservice eller jobcentret, skal du huske at bestille tid. Der er forskellige muligheder for tidsbestilling, afhængig af hvilken service, du har brug for.

Tjek holstebro.dk/bestiltid eller kontakt din sagsbehandler. 

Tilbage

keyboard_arrow_up