Røgfri i naturen – Husby Klitplantage

28. november 2019

Det kan være svært at holde op med at ryge, selvom man ønsker det. Naturstyrelsen & Holstebro Kommune tilbyder til nytår en ny, anderledes og inspirerende måde at blive røgfri på.

Foto: Mikkel Jezequel, Alopex Media. Vandrerute i Husby Klitplantage. Foto: Mikkel Jezequel, Alopex Media. Vandrerute i Husby Klitplantage.

Oplevelser i naturen

Tilbuddet er et rygestopkursus i naturen sammen med en rygestoprådgiver og en naturvejleder. Kurset starter med en personlig før-samtale, hvor rygestoprådgiveren kan hjælpe med at bygge videre på dine erfaringer og rådgive i forhold til eventuel rygestopmedicin. Samtalen afholdes i Ulfborg Lægehus.

Derudover mødes deltagerne 6 gange á 1 ½ time ved Husby Klitplantage. Her vil Rygestoprådgiveren og Naturvejlederen først byde på varmt at drikke og herefter tage deltagerne med ud på oplevelser i naturen, så der bliver sat godt gang i det røgfrie liv. Der er sparring at få til rygestoppet, motion, højt til loftet og ny inspiration til at leve røgfrit.

 
Hvor, hvornår, hvordan?

Holdet starter i januar 2020, så det er den perfekte mulighed for en frisk start på det nye år. Der er 6-12 deltagere i forløbet, som mødes i Husby Klitplantage, Poulines mark 4, 6990 Ulfborg, henover 6 tirsdage i tidsrummet kl. 15.00 – 16.30. Kurset er gratis, og der er desuden gratis rygestopmedicin de første 4 uger til dem, der ryger 15 eller flere cigaretter dagligt. Kontakt Sundhedsfremme og Forebyggelse på telefon 96 11 48 50 for tilmelding. 

Læs desuden mere om tilbuddet på vores hjemmeside: www.holstebro.dk/borger/sundhed-og-forebyggelse/sundhedstilbud/roegfri-i-naturen

Ved yderligere spørgsmål: 

Sundhedsfremme- og forebyggelseskonsulent Sanne Staal på tlf. 96 11 48 45

Tilbage

keyboard_arrow_up