• Print
  • Forstør tekst

Sundheds- og ældrechef er fundet i egne rækker

15. september 2021

Anette Colding Brun fortsætter i stillingen som sundheds- og ældrechef i Holstebro Kommune. 1. april blev hun konstitueret i stillingen, og efter knap seks måneder i jobbet tiltræder hun stillingen permanent.

Foto: Anette Colding Brun

- I den periode, hvor Anette Colding Brun har været konstitueret, har jeg bl.a. brugt tiden på at sætte rammen for det strategiske fokus, som jeg har ønsket af den fremtidige sundheds- og ældrechef. Stillingsprofilen for den nye chef har et langsigtet perspektiv og jeg glæder mig over, at Anette Colding Brun har de rette kompetencer til at løfte det ansvar, fortæller direktør for Social og Sundhed, Lone Becker Kjærgaard.

Solid sundhedsmæssig indsats - hver dag

Sundheds- og ældrechefen kommer til at stå i spidsen for et stort ansvarsområde med et budget på 800 mio. kr. og 900 fastansatte medarbejdere. Den samlede opgave, der skal løses, handler om at sikre, at unge, midaldrende og ældre borgere i Holstebro Kommune får den sundhedsmæssige indsats, de behøver for at kunne leve det gode liv - hver dag.

Faglig sparring til og rådgivning af Social- og Sundhedsudvalget bliver også en væsentlig del af jobbet.

- Anette Colding Brun har en bred erfaring på området og et indgående kendskab til organisationen, siger direktør Lone Becker Kjærgaard.

Stor omstilling betyder nye opgaver

Anette Colding Brun har været ansat i Holstebro Kommune siden 2003. Inden konstitueringen var hun sekretariatschef i Sekretariatet for Social og Sundhed.

I sin nye rolle som sundheds- og ældrechef skal hun skabe et solidt og robust grundlag for ledelse og drift, så der kan frigives så meget tid som overhovedet muligt til de kerneopgaver, der berører de borgere, der har brug for en række sundhedsmæssige indsatser. Samtidig står hele området over for en vigtig opgave i at være gearet til den store omstilling, som allerede er gang, hvor kommunerne overtager flere og flere opgaver fra hospitalerne.

- Jeg brænder for at skabe rammerne for den bedst mulige hjælp og service til de borgere i kommunen, der har brug for vores hjælp og føler mig samtidig enormt privilegeret, fordi jeg får muligheden for at fortsætte som sundheds- og ældrechef, siger Anette Colding Brun.

Verdens vigtigste opgaver

Anette Colding Brun ser frem til, at hun også fremover skal være en del af et område, hvor nogle af de væsentligste velfærdsopgaver bliver løst.

- Jeg har længe været en del af Holstebro Kommune. På den måde er jeg ikke ny, men jeg er forholdsvis ny på den her post. I løbet af det sidste knap halve år har jeg mødt en masse dedikerede ledere og medarbejdere på sundheds- og ældreområdet, og det giver mig forhåbning om, at vi sammen kan løse opgaven med at tage hånd om nogle af de mere sårbare mennesker. Set fra mit perspektiv er vi med til at løse nogle af verdens vigtigste opgaver, fortæller Anette Colding Brun.

Tilbage

keyboard_arrow_up