• Print
  • Forstør tekst

Sundhed og forebyggelse

Billedtekst: De første til at få vaccine mod COVID-19 er beboere og plejepersonale på plejecentre. Senere kan hjemmeboende borgere blive vaccineret på det kommende vaccinationscenter i Holstebro.23 december 2020
Sundhed og sygdom Vaccine COVID-19

Klar til de første vaccinationer i Holstebro

Region Midtjylland fordeler snart de første COVID-19 vacciner til hospitaler og kommuner, og hvis alt går vel, kan den første plejehjemsbeboer i Holstebro Kommune blive vaccineret mellem jul og nytår.

Corona-grafik02 november 2020
Sundhed og sygdom

Besøgsrestriktioner på nogle bosteder i Holstebro Kommune

Social- og Indenrigsministeriet har d. 21. december 2020 påbudt kommunen at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på de bosteder på socialområdet, hvor der er særligt udsatte borgere i forhold til COVID-19.

30 oktober 2020
Presse Sundhed og sygdom

Besøgsrestriktioner på alle plejecentre i Holstebro Kommune

Opdateret d. 18.01.21. På grund af det høje smittetryk har Styrelsen for Patientsikkerhed påbudt byrådet at forlænge besøgsrestriktioner på alle kommunale og private plejecentre, samt akut- og midlertidige opholdspladser i kommunen.

Logo for 08 oktober 2020
Presse Sundhed og sygdom

Holstebro Kommune kommer I sikre hænder

15 kommuner har netop fået besked om, at de er en del af "I sikre hænder 3". Som del af programmet lærer medarbejderne metoder til at skabe systematiske arbejdsgange med det overordnede formål, at borgerne i ældreplejen skal have den rette behandling og pleje til rette tid.

Foto: Person, der er ved at blive vaccineret.24 september 2020
Sundhed og sygdom Ældre

Tid til at blive vaccineret mod influenza

Hvis du er fyldt 65 år, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko, kan du blive gratis vaccineret mod influenza og pneumokokker fra den 1. oktober.

Luftfoto af Regionshospital Vest i Holstebro22 juni 2017
Information fra din kommune Sundhed og sygdom

Holstebro Kommune køber Regionshospitalet Holstebro

Holstebro Kommune og Region Midtjylland har indgået aftale om køb af Regionshospitalet Holstebro. Købsprisen er 45 mio. kr. og købet træder i kraft om tre et halvt år.

1 2 
keyboard_arrow_up