Trafik og veje

Presse Trafik og veje

Enghavevej åbnes for trafik

Den sydlige vejbane på en del af Enghavevej i Holstebro, som nogle dage har været spærret for trafik på grund af vejarbejde, bliver åbnet fra onsdag kl. 13 – dog med vejbump og nedsat hastighed på 20 km i timen.

Læs mere…
Presse Trafik og veje

Forsøg på bedre skiltning ved vejarbejde

Entreprenøren ændrer info-skiltes placering og tekst for at minimere risikoen for trafikkaos i forbindelse med vejarbejdet på Enghavevej i Holstebro.

Læs mere…
Information fra din kommune Trafik og veje

Kom sikkert hjem fra julefrokosten

Gratis julenatbusser i området der betjenes af Holstebro Bybusser.

Læs mere…
Presse Trafik og veje Aktuelt vejarbejde

Bedre trafikforhold på Enghavevej og Sønderbrogade

Enkeltrettede cykelstier, nye trafikstyrede signalanlæg og forlængede svingbaner giver en mere sikker og glidende afvikling af trafikken på Enghavevej, Sønderbrogade og Jeppe Schous Gade i Holstebro.

Læs mere…
Trafik og veje

De første biler på Holstebromotorvejen

Der gik ikke lang tid, fra Vejdirektoratet og Færdselspolitiet kl. 11.00 åbnede for de første trafikanter, til Holstebromotorvejen var fyldt med søndagsglade bilister og vinkende borgere på broerne over Nordvestjyllands nye infrastruktur.

Læs mere…
Kultur og turisme Trafik og veje

Holstebromotorvejen indviet med et brag af en vejfest

Under en fantastisk firesporet vejfest, 29. september 2018, klippede transportminister Ole Birk Olesen snoren til den nye motorvej mellem Holstebro og Herning. Den første motorvej i Nordvestjylland er en realitet.

Læs mere…
1 2 
keyboard_arrow_up