• Print
  • Forstør tekst

Trafik og veje

Foto: Colourbox10 juli 2020
Trafik og veje

Husk at klippe hækken – for trafiksikkerhedens skyld

Slip for sure medborgere, slemme ulykker og en grim regning fra kommunen: Klip din hæk, dine buske og træer og lug ukrudtet fra fortovet.

29 juni 2020
Trafik og veje

Midlertidig toiletvogn i Enghaven

Den gamle toiletbygning i Enghaven er for længst revet ned. Men indtil den nye toiletbygning er klar, kan man forrette sin nødtørft i den handicapvenlige toiletvogn.

Grafik: Holstebro Kommune02 juni 2020
Presse Trafik og veje Aktuelt vejarbejde

Cykelstier bliver røde

Asfaltarbejdet på cykelstier langs Enghavevej, Sønderbrogade, og Jeppe Schous Gade i Holstebro vil foregå i hele næste uge.

Foto: Den planlagte fordelingsvej begynder fra syd i et t-kryds ved Viborgvej. Model fra ATRA arkitektser a/s.20 maj 2020
Presse Trafik og veje

Lokalplan med aftale om ny vej øger trafiksikkerheden

Samarbejdet med ATRA arkitekter a/s om byudvikling vest for Mejrup skaber flere gode resultater for lokalsamfundet. I lokalplanen for det kommende boligområde indgår en helt ny fordelingsvej, som giver et markant løft til trafiksikkerheden ved Mejrup Skole.

Denne strækning af Tingagervej udenfor Mejdal spærres for biltrafik, men kan stadig benyttes af cyklister.17 september 2019
Trafik og veje Aktuelt vejarbejde

Tingagervej spærres for biltrafik

Fra fredag den 20 september spærres Tingagervej for biltrafik i en to årig forsøgsperiode. Den spærrede strækning er fortsat åben for cyklister.

Kort over den nye cykelsti mellem Husby og Bjerghuse02 september 2019
Trafik og veje

Ny cykelsti mellem Husby og Bjerghuse

Arbejdet med at lave en ny dobbeltrettet cykelsti mellem Husby og Bjerghuse går i gang.

1 2 
keyboard_arrow_up