Afdelingsleder til udskolingen

Børn og Unge
 • Print
 • Forstør tekst
Afdelingsleder til udskolingen – der vil lede efter gode løsninger sammen med andre

Vi på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro søger en ny afdelingsleder til vores udskoling, da vores nuværende ledelseskollega skal berige en anden skoles medarbejdere og elever.
Så hvis du kan se dig selv være en del af et ledelsesTEAM, der ønsker at skabe en skole med progression i læring og trivsel for alle elever, og vil gøre det med og via medarbejderne, så er du måske vores kommende ledelseskollega.

På NBS vil du blive en del af en skole hvor din dømmekraft, dine beslutninger og handlinger er med til at etablere og udvikle god undervisning. Du får frihed til og ansvar for at bruge din professionsviden og –erfaring til gavn for medarbejdere og elever, og du er samtidig forpligtet til at forfine din og andres praksis gennem kontinuerlig sparring og samarbejde.

Som afdelingsleder varetager du den daglige ledelse i afdelingen af det almene og det specialiserede, og du er nærmeste leder for afdelingens medarbejdere.
Du skal i samarbejde med personalet være med til at realisere de målsætninger, der er formuleret på skole- og afdelingsniveau, og evner derfor gennem forståelig rammesætning og tæt og nysgerrig opfølgning at oversætte overordnede mål til meningsfuld hverdagspraksis.
Det skal være en kontinuerlig ambition for dig, at du gennem din ledelseskraft og legitimitet balancerer forventninger og sparring, så du bedst muligt understøtter medarbejdernes kvaliteter til gavn for elevernes læring og trivsel. Samtidig skal du have en erkendelse af, at for at du kan lykkes, er du afhængig af fællesskabet – og det forpligtende fællesskab stiller vi til rådighed.
Du skal kunne se dig selv praktisere værdierne ansvar, omsorg og respekt i PALS, som er rammen om vores daglige pædagogiske arbejde.
 

Desuden forventer vi, at du:

 • har erfaring med ledelse af skole og relevant ledelsesuddannelse, eller er villig til at tage en denne.
 • er dygtig til at kommunikere, vil lytte og medinddrage.
 • er nærværende, social og vil være en del af skolens dagligda
 • er handlekraftig, kan motivere, inspirere, begejstre og involvere.
 • har en ledelsesstil, der er præget af tillid, samarbejde, dialog og ordentlighed.
 • har blik for fællesskabets og den enkeltes kompetencer, ressourcer og udviklingsperspektiver.
 • har lyst til at indgå i et ledelsesteam bestående af en skoleleder og fire afdelingsledere for henholdsvis SFO, indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

NBS er én af tre skoler i Holstebro by og er for nyligt ombygget og renoveret i væsentligt omfang. Skolen har ca. 800 elever og 90 medarbejdere, og vores skoledag folder sig ud i flotte, lyse og moderne rammer samt gode faciliteter inde og ude.
Udover almene klasser for elever i 0.-9. klasse har vi kommunale specialklasser (Styrkeklasser), og klasser i overbygningen for elever der dyrker sport på eliteniveau. Desuden har vi SFO for både almenområdet og det specialiserede område.
Skolen er en profilskole med fokus på bevægelse, idræt og elitesport, men mest af alt er vi en folkeskole for alle børn.
 

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen kan fås ved henvendelse til:

 • Peter Hatting, skoleleder, på tlf.: 31 71 81 94
 • Henrik Boye Christensen, afdelingsleder, på tlf.: 22 26 29 35
 • Vibeke Borum Kjærgaard, afdelingsleder, på tlf.: 25 47 81 17
 • Casper Hansen, Profilrådsformand, på tlf.: 21 62 27 37

Der vil være mulighed for at besøge skolen i uge 31 og 32. Dette aftales med Peter Hatting eller via skolens kontor på tlf.: 96 11 59 70.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller tidligere hvis du har mulighed.
Ansøgningsfristen er mandag den 16. august kl. 12.00.
Første samtalerunde er torsdag den 19. august og anden samtalerunde er torsdag den 26. august. Imellem de to samtalerunder vil man skulle deltage i en profilanalyse.

Deadline for ansøgning

16. august 2021 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up