AKT-pædagog til Vemb Skole og Børnehus

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
-Vi søger verdens bedste pædagog

Vemb Skole & Børnehus søger pr. 1.september, eller hurtigst muligt, en AKT/inklusions - pædagog.

Stillingen er en kombinationsstilling mellem skole og SFO. Du vil varetage AKT opgaver om formiddagen og være i SFO´en om eftermiddagen. Pt. er der planlagt med 14 timer i SFO. Stillingen er på fuldtid.

Du vil i samarbejde med skolens ledelse have ansvaret for skolens inklusionsindsats. Du vil have stor indflydelse på hverdagen og din opgaveløsning. Du skal selv prioritere og planlægge din dag.

Herudover forventer vi, at du er/kan

  • Arbejde relationelt med stor professionalisme
  • Arbejde tæt sammen med lærer, pædagoger og forældre
  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Erfaring med at arbejde med børn i sårbare positioner
  • Faglig bevidst og tør tænke nyt, til gavn for elevens dannelse og trivsel
  • Erfaring med AKT feltet og med at inspirere, sparre og vejlede kollegaer i deres didaktiske og pædagogiske praksis
  • Stå for gaming aktiviteter sammen med SFO-børnene
  • Bidrage med sportslige aktiviteter i SFO-tid.
Du vil indgå i skolens Palsteam og vil være med til at sætte retning for vores Pals arbejde. Vi forventer du er pædagoguddannet, og det er klart en fordel at have relevante efteruddannelser.

Vemb Skole & Børnehus er en landsbyordning, hvor Skole, SFO og børnehus er samlet under fællesledelse. Der er 120 elever i skolen, 60 børn i SFO og 55 børn i Børnehuset.

I Vemb Skole & Børnehus får du gode kollegaer og højt til loftet. Vi er 27 engagerede medarbejdere fordelt i Skole, SFO og Børnehus. Vi har fokus på trivsel, både for børn og voksne, og ved hjælp af Pals og DUÅ arbejder vi på, at udvikle den anerkendende og inkluderende tilgang til hinanden. Vi har god plads, hvilket giver mange muligheder for en anderledes hverdag, og skolen er beliggende i naturskønne omgivelser, hvilket også giver unikke muligheder i undervisningen og hverdagen.

Ansøgningsfrist

Den 26. august 2022 kl. 12.00. Samtaler afholdes den 29. august 2022.

Stillingen skal søges elektronisk på kommunens hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Ønsker man yderlige oplysninger eller besøg på skolen/SFO kontakt da skoleleder Christian Salmansen på mail Cs@holstebro.dk eller mobil 22 51 15 41 (læg en besked hvis telefonen ikke tages) eller viceleder Ann Nielsen på mail Ann.Risgaard.Nielsen@holstebro.dk eller mobil 22 23 24 73.

Deadline for ansøgning

26. august 2022 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up