Barselsvikar til Hjerneskadeteamet - Center for Handicap

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Hjerneskadeteamet, Center for Handicap søger medarbejder til barselsvikariat.

Vi søger en ergoterapeut eller en pædagog til Hjerneskadeteamet, Center for Handicap. Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer pr. uge. Det er med start pr. 15. maj 2021 eller snarest herefter. Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag i dagtimerne.

Hjerneskadeteamet er en del af Center for Handicap, Skredsande og er et team bestående af ergoterapeuter og pædagoger, som yder socialpædagogisk støtte til borgere i eget hjem, i grupper eller som individuel vejledning i vores lokaler på Skredsande. Hjerneskadetteamet yder støtte til voksne borgere med erhvervet hjerneskade.

Det er et krav, at du kan arbejde selvstændigt, da du vil få ansvaret for et antal borgere og arbejdet med deres indsatsplan. Borgerne har sammen med sin socialrådgiver opstillet mål for den indsats som bliver leveret af hjerneskadetetamet. Der er store krav omkring dokumentation og opfølgning, samt det at udvise fleksibilitet overfor borgeren og dennes behov for vejledning.

Kerneopgaven i Center for Handicap er ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Dette er baseret på en recovery baseret tilgang. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor vi altid har borgerens ressourcer i fokus og hvor KRAP er en af vores metodiske tilgange på lige fod med den neuropædagogiske tilgang.
 

Vi forventer, at du

 • Har erfaring med hjerneskadeområdet, eller har en nysgerrighed for det neurologiske/neuropædagogiske område.
 • Ser samarbejdet med pårørende som en vigtig del i borgerens liv.
 • Har en tydelig personlighed, modenhed og er i stand til at vurdere borgernes situation og agere herudfra.
 • Handler og agerer med medbestemmelse og selvbestemmelse i et respektfuldt miljø.
 • Evner at skabe struktur og forudsigelighed.
 • Med et godt humør kan bidrage til et åbent, ærligt og sundt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder

 • En dynamisk og nytænkende arbejdsplads, hvor forandring er en naturlig del af arbejdet.
 • En travl arbejdsplads i udvikling.
 • Personlig og faglig udvikling.
 • Et godt personale /pårørende samarbejde
 • Engagerede og kompetente kolleger

Løn

Du bliver aflønnet efter reglerne for NY-løn.

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder, Camilla Thorup Elkjær, på telefon 96 11 46 04, hverdage mellem kl. 9-11, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest tirsdag den 20. april kl. 8.00.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 27. april.

Deadline for ansøgning

20. april 2021 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up