Børnehaveklasseleder med specialpædagogisk viden

Børnehaveklasseleder med specialpædagogisk viden

Børn og Unge
 • Print
 • Forstør tekst
Specialkompetence Holstebro afdeling Storå søger en børnehaveklasseleder med specialpædagogisk viden

­­­­­­­­­­­­­­­­­Vi leder efter en dygtig børnehaveklasseleder, der har viden om og gerne erfaring inden for det specialpædagogiske felt.

Vi søger en ny kollega, der…

 • er uddannet pædagog
 • er engageret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • er motiveret for at arbejde som børnehaveklasseleder for elever, visiteret til det mest vidtgående skoletilbud i Holstebro Kommune
 • er udviklingsorienteret og robust
 • har overblik og har evner inden for klasserumsledelse
 • er god i det tværfaglige arbejde på tværs af både fag og professioner
 • har et nysgerrigt blik på praksis
 • ved, at børn gør det bedste, hvis de kan
 • er god til et tæt og opfølgende forældresamarbejde
 • har et godt humør og et imødekommende væsen
Er du pædagoguddannet, og ønsker du at fokusere på det specialiserede område og samtidig blive en del af en velfungerende skole, hvor den specialpædagogiske viden er i højsædet?

Så har vi en spændende stilling som børnehaveklasseleder at tilbyde dig.

Vi er en skole, hvor samarbejde og en anerkendende og nysgerrig tilgang til eleverne er i højsædet. Motivation og mening for vores elever er ofte båret af særlige interesseområder, også her spiller personalets nysgerrighed en central rolle.

Hverdagen på afdeling Storå

Hverdagen for elever på afd. Storå er tilrettelagt med indhold i overensstemmelse med Folkeskoleloven. Det vil sige fagdelte lektioner i kombination med arbejde med personlige og sociale kompetencer og færdigheder – livsduelighed.

Fælles for eleverne er, at de har indlæringsvansvanskeligheder, og flere af eleverne har problematikker inden for autismespekteret. Dagligdagen er derfor præget af en special-pædagogisk tilgang til eleverne, hvor blandt andet anvendelse af visuelle støttesystemer er nødvendigt. Nysgerrighed og pædagogisk sparring danner udgangspunkt for den daglige praksis.

Om Specialkompetence Holstebro

Vi er organiseret i afdelingerne Ellebæk, Nørreland og Storå. Hver afdeling med sit speciale. Samlet laver vi skole for ca. 260 børn med vidtgående støttebehov. Kollegialt er vi godt og vel 160 medarbejdere – heraf ca. 90 på Storå.

Vores afdelinger er organiseret i trin, indskoling, mellemtrin og udskoling, og hver afdeling har eget SFO tilbud til eleverne.

Arbejdet med eleverne er organiseret i selvstyrende teams med en høj grad af fælles opgaveløsning med stor indflydelse på rammer og indhold.

Du kan også læse om os på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Tiltrædelse 1. august 2023

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

senest 14. juni 2023 kl. 08.00

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 25.

Du er meget velkommen til at ringe eller komme forbi til et besøg og yderligere oplysninger kan du få ved at henvende dig til teamleder Mette Toft Pedersen på 96 11 53 31/20 92 33 21 eller skoleleder Gitte Loftager på 96 11 53 38/20 25 99 64.

Deadline for ansøgning

14. juni 2023 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up