Børnehaveklasseleder til Borbjerg Skole og Børnehus

Børnehaveklasseleder til Borbjerg Skole og Børnehus

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Du er selvstændig, nysgerrig, smilende og ansvarsbevidst!
Er du også god til biller, bogstaver, bevægelse, tallege og meget mere? Og kunne du tænke dig at arbejde på en landsbyskole, hvor der er højt til loftet og et stærkt sammenhold? Så er det måske lige dig vi mangler!

Vi er en landsbyordning med vuggestue, børnehave, SFO og skole, med en dygtig personalegruppe, nye tidssvarende faciliteter og ca. 145 glade elever i 0.-7. klasse, der mangler en børnehaveklasseleder pr. 1. august 2024. Efter sommerferien har vi 32 forventningsfulde skolestartere. Derfor har vi brug for en ekstra børnehaveklasseleder. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fuldtid for skoleåret 2024-2025

Sammen skaber vi rammerne for at børnene kan være nysgerrige og udfolde sig uden at miste fokus på, at vores arbejdsdag skal være fyldt med faglige udfordringer, udviklingsmuligheder og en god portion humor.

På vores skole mærker du fordelen ved at være et lille fællesskab, hvor der både er plads til nærvær og mulighed for at bruge vores kompetencer på tværs af huset.

Du er ambitiøs på dine egne og elevernes vegne. Du arbejder ud fra tanken om, at alle børn skal være en del af fællesskabet i klassen. Du har tanke for relationers betydning, og du ved, hvad det vil sige at lede et klasserum.

Du kan se det enkelte barns behov og handle aktivt på dette, uden at miste fokus på fællesskabet som det bærende element for trivsel. Du kan arbejde selvstændigt, men er også en god samarbejdspartner og teamspiller, der ser samarbejdet med kollegaer og forældre som en forudsætning for at lykkes med opgaven.

Du er uddannet pædagog og har erfaring med aldersgruppen. Du vil folkeskolen og kan se værdien i at arbejde i en 0. klasse. Det vigtigste er dog, at du er den rette person, som ønsker at blive en del af … DET HELE….

Se også gerne Borbjerg Skole og Børnehus hjemmeside for yderligere oplysninger

Kan du se dig selv i ovenstående, så er jeg sikker på, at det er lige dig, vi mangler. Du er velkommen til at besøge skolen og/eller kontakte skoleleder Harly Haugaard på telefon 25 44 14 00 eller mail harly.haugaard@holstebro.dk

Ansøgningsfrist

22. maj. 2024.
Der planlægges med afholdelse af samtaler den 27. maj 2024. 

Deadline for ansøgning

22. maj 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up